2777
2789
خداخیرت بده که بهش گفتی حتمایارو توفکرعشقشه میخواسته همینجوری بااین دخترخانم ازدواج کنه من ریادبلدن ...

تازه دوبار ازم خواستگاری کرده.بهش گفتم نه ولی می دونم دوباره خواستگاری می کنه.می دونم که دوستم داره.کسی که علاقه ای نداشته باشه،اینکارو نمی کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه دوبار ازم خواستگاری کرده.بهش گفتم نه ولی می دونم دوباره خواستگاری می کنه.می دونم که دوستم داره. ...

هرطورمایلی راهنمایی خواستید ماهم براساس دانسته هاراهنمایی کردیم دیگه میل خودتونه هرتصمیمی میخوایدبگیرید

😐😐😐حالا خودت نمیتونی قبول کنی که یکی دیگه رو میخواد حرف بقیه رو انکار نکن خب دروغ که نمیگم برو گو ...

خب ۲ بار ازم خواستگاری کرده.خب یعنی دوستم داره دیگه.کسی که علاقه ای نداشته باشه،این کار رو نمی کنه.

خب ۲ بار ازم خواستگاری کرده.خب یعنی دوستم داره دیگه.کسی که علاقه ای نداشته باشه،این کار رو نمی کنه.

شماظاهراافرادی روندیدی که میرن خواستگاری که فقط راحت بشن ازدست مادرشون که انقدربهشون گیرنده وبتونن پنهانی باافراددیگه درارتباط باشن چرافکرکردیدهرکی خواستگاری میکنه حتماعاشقه شایدمادرطرف یاکلااعضای خانواده طرف مجبورش میکنن به خواستگاری سنتی یاباازدواج ایشون بااون خانم مخالفن میخوان یکی دیگه روبگیره که بی خیال اون بشه