2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امسالم تموم بشه بشینم دوباره تجربی بدم بنظرت ارزش داره؟بخام تا فلوشیپ برم همینقدر طول میکشه

ازمون ارشد و دکترا خودش هر کدوم اندازه یک کنکور سخت هستن ظرفیت ۴۰ نفری مثلا دارن

من با رتبه ۹۲ انسال ارشد علوم از هیچ جایی قبول نشدم آزاد و عیر انتفاعی و اینا هم نداره روزانه و پردیس وزارت بهداشت داره

اگر میتونی تا آخر درس بخونی بسا و گرنه ن

علدم ازمایشگاهی بر خلاف بقیه علمه خیلی حرفه نداره مثلا ماما و پرستار واقعا حرفه بلدن ما نه فقط علم بلدیم و همش باید درس بخونیم

خب پایه ات قوی شد من سال سوممه دوسال گذشته افسردگی داشتم خاک تو سرم نخوندم دلم میخواد خودمو خفههههه ...

بشین بخون دیگ نتیجه میاری اگر بخونی و تست بزنی نست زیاد بزن اینقدر نگرانی نداره والا

ی اسکل هایی قبول میشن آدم میمونه چ جوری

والا تو سیب ترش ی مصاحبه هست خانومه شاغل بودو سالها از درس دور...8 ماه خوند رتبش شد 900...فک نکنم پر ...

دقیقاً

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

ازمون ارشد و دکترا خودش هر کدوم اندازه یک کنکور سخت هستن ظرفیت ۴۰ نفری مثلا دارن من با رتبه ۹۲ انسال ...

دقیقا همین

تازه من شرایط شهرستان رفتن و آزاد و شهریه پرداز قبول شدن ندارم

فقط میتونم چهار تا دانشگاه دولتی تو تهران بیارم

ینی در واقع رتبه زیر 15🥲

و تازه آذریم شروع کردم💔

برا همشونم کلاس گرفتم

ارشد چی شرکت کردی؟

من هماتو میخام برم از همه ظرفیتش کمتره🤦🏽♀️🤦🏽♀️

بشین بخون دیگ نتیجه میاری اگر بخونی و تست بزنی نست زیاد بزن اینقدر نگرانی نداره والای اسکل هایی قبول ...

الان اگه خوب بخونم و نهاییامم دقیق بخونم ی ۳۰درصدی بنظرت میزنم واقعی؟

دروغ میگن

از قبل میخوندن

این ۶ ماه عالی خوندن اما قبل تر داشتن یاد میگرفتن ببینن چی به چیه

من خودم درسم خوبه و پایهم قوی، میدونم که توی ۶ ماه نمیشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ایشون دو سال قبلش جای برادرش کنکور داده بود رتبه دو رقمی بود به خاطر تقلب دو سال مجروم شد

کنکور ریاضی داده دو رقمی شده ،بعد رفته سربازی دوباره کنکور داده،جایی نگفتن وننوشتن که حتی برادرش کنکور داده