گریفیتوموشهایش مدیر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2598 عنوان مگه میشه با شش ماه درس خوندن پرستاری قبول شد | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست پایه هم صفر و ضعیف بعضیا امید دروغی میدن به بچه ها 1404/09/14 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تغییر1405 عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 46 اینا پایه هاشون قویه الکی میگن نخونده بودیم اخه کسی ک شاغله یا دانشجوعه چطور میتونه برا کنکور بخونه؟؟؟یا کسی ک متاهله و بچه کوچیک داره یا تازه عروسی کرده..از این نمونه ها زیادن..
گریفیتوموشهایش مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2598 بیا تلگرام باهات صحبت کنم ، طولانیه باید وویس بدم آیدی تو بزار
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 997 رستگار رحمانی گفته چهار ماه خوند نفر اول کنکور شد ایشون دو سال قبلش جای برادرش کنکور داده بود رتبه دو رقمی بود به خاطر تقلب دو سال مجروم شد
گریفیتوموشهایش مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2598 من ساعت مطالعه خیلیدکم بود شاید دو سه ساعت اگر با ده ساعت و اینا بخونی اوکیه میاری توروخدا واقعی میگی من میخونم ولی میدونم سال دیگه پشتم
reyhoonjaan2 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3262 رستگار رحمانی گفته چهار ماه خوند نفر اول کنکور شد کنکور نظام قدیم رو با الان مقایسه میکنی؟!
reyhoonjaan2 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3262 من با پایه قوی و تیزهوشان تو سه چهار ماه علدم ازمایشگاهی اوردم رتبم ۸ هزار منطقه ۲ شد راضی هستی؟
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 997 توروخدا واقعی میگی من میخونم ولی میدونم سال دیگه پشتم به خدا من از روزی دو سه ساعت بیشتر نخوندم حتی یازدهم رو نتونستم کانل بخونم زیست و فیزیک چند تا فصلش ن نرسیدم بخونم
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 997 راضی هستی؟ نه کلا علوم پزشکی نمیخوندم برگردم عقب برای مهاجرت راه رو مسینده
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 997 توروخدا واقعی میگی من میخونم ولی میدونم سال دیگه پشتم داداش من سه بار کنکور دادم چیزی نیس تو علوم پزشکی همه بار چندم قبول میشن از ۱۶ نفر کلاسمون ۴ نفر سال سوم بودن ۵ یا ۶ نفری سال دو بقیه هم سال اول تو علوم پزشکی الدن همه ی سن ها بالاس
گریفیتوموشهایش مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2598 به خدا من از روزی دو سه ساعت بیشتر نخوندم حتی یازدهم رو نتونستم کانل بخونم زیست و فیزیک چند تا فصلش ... وایییییی عزیزم بخدا امیدوار شدم من میخونم نه اینکه نخونم ولی بیشتر نهایی و زیست و شیمی فیزیک هنوز مبحث حرکت ام کلا فقط میتونم برا فیزیک کنکور دوازدهم و دهم بخونم نمیرسم حتی یازدهم بخونم چون مجبکرم همه رو فیلم ببینم
reyhoonjaan2 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3262 نه کلا علوم پزشکی نمیخوندم برگردم عقب برای مهاجرت راه رو مسینده منم علوم آزمایشگاهیم ترم آخر اشتباه کردم رفتم کلاس برا ارشد نوشتم😭😭واقعا نمیدونم چه غلطی کنم عین چی پشیمونم از وقتی میرم کاراموزی کاش میشد کلاسارو پس بگیرم شما ادامه دادی؟
گریفیتوموشهایش مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2598 به خدا من از روزی دو سه ساعت بیشتر نخوندم حتی یازدهم رو نتونستم کانل بخونم زیست و فیزیک چند تا فصلش ... گلم میشه دقیق تر بگی چکار کردی چطور خوندی از هر درسی چه مباحثیو خوندی حذفیاتت چی بوده برا نهایی فرمول۲۰خوندی؟
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 997 وایییییی عزیزم بخدا امیدوار شدم من میخونم نه اینکه نخونم ولی بیشتر نهایی و زیست و شیمی فیزیک هنوز مب ... فیلم نبین فقط تست کار کن من فقط سوالای قلمچی گاج رو حل کردم تو تست حل کنی یاد میگیری نیاز ب فیلم نیست
گریفیتوموشهایش مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2598 داداش من سه بار کنکور دادم چیزی نیس تو علوم پزشکی همه بار چندم قبول میشن از ۱۶ نفر کلاسمون ۴ نفر سال ... خب پایه ات قوی شد من سال سوممه دوسال گذشته افسردگی داشتم خاک تو سرم نخوندم دلم میخواد خودمو خفههههه کنم