2777
2789
مرسی عزیزم ❤️ چون میگن واسه هوش جنینه یکم نگران شدم ک نخوردم

هوش جنین 90 درصد ارثیه

ده درصدش با تغذیه و ورزش و کارهای دیگه مثل صحبت کردن باهاش و نوازش شکم و موسیقی و قرآن و بازی و اینجور کارهاست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام عزیزم تاریخ زایمانمون یکیه انگار

شما طبیعی هستی یا سز اگر طبیعی و ورزشهایی کردی تا الان چکار کردی که زایمان راحتی داشته باشی

در ضمن وزن بچتون چقدره

ممنون میشم جواب بدید

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم تاریخ زایمانمون یکیه انگار شما طبیعی هستی یا سز اگر طبیعی و ورزشهایی کردی تا الان چکار کر ...

سلام گلم من طبیعی هستم حقیقتش من فقط پیاده روی میکنم 😁وزن جنین تو 30,هفته 1500بود ک دکترم گفت خوبه اگه وزن نینیت کمه میتونی لیدی میل بخوری واسه وزن عالیه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم من طبیعی هستم حقیقتش من فقط پیاده روی میکنم 😁وزن جنین تو 30,هفته 1500بود ک دکترم گفت خوبه ...

زایمان اولته ؟

والا منم طبیعیم حتی پیاده روی هم نمیکنم فقط دوس دارم دراز بکشم وای بحالم تو زایمان

ن خداروشکر وزن نی نی منم ۳۱ هفته ۱۷۲۰ بود دکتر گفت خوبه

من چون وزن اضافه نکردم شکمم نسبت ب سن بارداری کوچیکه روزی که رفتم سونو فقط خدا خدا میکردم ی کیلو هم باشه اما خداروشکر خیلی خوب بود

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زایمان اولته ؟والا منم طبیعیم حتی پیاده روی هم نمیکنم فقط دوس دارم دراز بکشم وای بحالم تو زایمان ن خ ...

نه دوم

پیاده روی تو ماه آخر خیلیییی خوبه سعی کن تحرک داشته باشی منم شکمم کوچیکه ب شکم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زایمان اولته ؟والا منم طبیعیم حتی پیاده روی هم نمیکنم فقط دوس دارم دراز بکشم وای بحالم تو زایمان ن خ ...

کدوم شهری ؟

بیمارستان دولتی میخای بری ؟

اسمم انتخاب کردی ❣️

1
5
10
15
20
25
30
35