2777
2789

نه جدا لازم نیست

توی مولتی ویتامینت داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام دکتر به من گفته بود اگر هفته ای دو بار ماهی نمیخوری بخور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دکتر به من گفته بود اگر هفته ای دو بار ماهی نمیخوری بخور

من اصلااا تا الان ک ماه هشتم هست نخوردم الان بخورم فایده داره چه خاصیتی داره خوردنش🙏

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلااا تا الان ک ماه هشتم هست نخوردم الان بخورم فایده داره چه خاصیتی داره خوردنش🙏

ااره فایده داره بخور هوش بچه رو زیاد میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من ویتامین پریناتال میخورم خوبه ؟

اره اوکیه

توی گردو و ماهی هم امگا سه وجود داره

همونا رو هم بخوری با مولتی ویتامینت کفایت میکنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اره اوکیهتوی گردو و ماهی هم امگا سه وجود داره همونا رو هم بخوری با مولتی ویتامینت کفایت میکنه

گردو خیلی کم خوردم ماهی اصلا تو بارداریم نخوردم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی تو این ی ماه تاثیر داره پس !خب برم دکتر بنویسه یا برم داروخانه بگیرم

اره

دکتر نیاز نیست بنویسه داروخانه بگی میدن بهت فقط بعد غذا باید بخوری جذبش بهتره

گردو خیلی کم خوردم ماهی اصلا تو بارداریم نخوردم🥲

عیب نداره نگران نباش

منم کلا ماهی خور نبودم و نیستم

گردو هم خب شاید دو روز یه بار میخوردم

همون مولتی فقط میخوردم

بچه هام هم خداروشکر سالم و باهوشن

بدنت به قدر کافی به جنینت میرسونه

این چیزهایی که میخوری برای اینه که بدن خودت کم نیاره

و گرنه اون فسقلی همه چیزو از تو میگیره

عیب نداره نگران نباش منم کلا ماهی خور نبودم و نیستم گردو هم خب شاید دو روز یه بار میخوردم همون مولتی ...

مرسی عزیزم ❤️

چون میگن واسه هوش جنینه یکم نگران شدم ک نخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40