2777
2789
عنوان

طرفدار شیما کاتوزیان هستید یا مخالفش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4667 بازدید | 275 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ مثلا تو که رو خودت حساب کردی بیچاره چی داری ی حقوق وزارت کاری باز اگه دکتری کارافرینی صاحب شغل ...

اینا برای تو خیال بافیه من زندگیشون کردم

بیچاره متوهم تویی که نشستی دستتو جلو ارث پدر و حقوق شوهر دراز میکنی فکر میکنی توکل به خدا خودش کافیه و منتظر تحسینم هستی

نادون یک قرونی که من با تلاش و مهارت خودم درمیارم میارزه به صد میلیاردی ک تو از پدر و شوهر بگیری،بعدش حقوق چه وزادت کاری باشه چه غیر وزارت کاری،مهم اینه من دارمش و تو نداری همشم میگی تو متوهمی،متوهم چیه من انقدر سرم شلوغه که وقت نمیکنم توهم بزنم و خیال پردازی کنم،چون شاغلم پول درمیارم دانشجوام درس میخونم و وقت اضافه به زندگیم و مطالعم میرسم و سرمو نمیکنم تو زندگی زن هایی که مثل من زندگی نمیکنن!!!گرفتی چیشد؟؟دیگه هم ریپ نزن من با خشک مذهبای کوته فکر عقب مونده بی سواد مثل تو هیچ حرف مشترکی ندارم بسلامت

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
ترجیح میدم پیکمی باشم اما فمنیست نه😂

چچی بگم،بچه سال هم که نیستی،پسر هم که نیستی،ولی از حقوق خودت متنفر و نااگاهی،اگر فمینیسم نبود که تو حق نداشتی گوشی دست بگیری بیای تو سایتای مختلف اظهار نظر کنی،حق نداشتی درس بخونی حق نداشتی گواهینامه بگیری،من با امثال تو که ضد حقوق ام جنسشونن بحث نمیکنم چون به شدت حس بد میگیرم ازشون پس هرچی شما میگی من جواب نمیدم برو بسلامت موفق باشی

عاشقشم تا ابد حق با شیماست

کامنتای نلسون ماندلا تو همین دو صفحه آخرو بخون،انگار یه معلول ذهنی داره حرف میزنه،میگه توهم زدی مگه هرکی درس میخونه کار میکنه مستقله خوبه؟من توکلم به خداس فلان😐😐😐میگه به حقوق وزارت کاریت افتخار نکن من نشستم تو خونا ارث بابامو گرفتم کیف میکنم ولی حقوق تو کمه😐😐😐😐وای وای مغزم سوت میکشه همچین ادمای تهی مغزی رو میبینم

ببین تو یه آدمی هستی زیاد رو خودتو و توانایی هات حساب کردی واسه همین بدبختیتو اول بشینرو خدا حساب کن ...

یعنی خدا ترجیح میده بنده اش بی دستو پا بیوفته گوشه خونه ولی کار نکنه تلاش نکنه و نجنگه🤔

چرا پس به پیامبرا کمک نکرد بدون بحث و جنگ و درگیری همه یکتاپرست و مسلمان بشن؟؟؟

چرا اصلا خداگفته من شمارو اشرف مخلوقاتم قرار دادم؟؟؟ ک فکر کنید و زندگی کنید؟؟؟

علت بهشت و جهنم چیه؟؟؟ چرا تلاش کنیم برای کارای خوب و مفید چرا نشینیم ی گوشه بگیم خدایا خودت کمک کن؟؟؟

شغل شوهرت و خونتون حاصل زحمات شوهرته!!! نه بیکار ی گوشه نشستن شما

من خودمم خونه دارم ولی حرفتون به ادمای پر تلاش خیلی برام زور داشت

.

چچی بگم،بچه سال هم که نیستی،پسر هم که نیستی،ولی از حقوق خودت متنفر و نااگاهی،اگر فمینیسم نبود که تو ...

عزیزم شما تاریخ فمنیسم رو یکبار بخون بعد این صحبت رو بکن.

شیما کاتوزیانی که خودتونو براش پاره پاره میکنید کسیه که عادی ترین حرفش اینه که قبل اینکه شوهرت بهت خیانت کنه تو بهش خیانت کن و از این قبیل حرف ها.

این ادم حتی دلیل برای حرف هاش نداره و وقتی میگه مردها فلانن و بهشون اعتماد نکنید هیچ دلیلی براش نداره!

کسیه که هم زن ستیزه و هم مرد ستیز!

آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊

اینا برای تو خیال بافیه من زندگیشون کردمبیچاره متوهم تویی که نشستی دستتو جلو ارث پدر و حقوق شوهر درا ...

بیچاره متوهم تویی

فکر میکنی چون ی شغل معمولی داری فکر میکنی گوهی هستی

برا خودت صبح تا شب مثل سگ می دویی بی هیچی هم نمیرسی بدبخت

فقط با کلمه شاغل و مستقل خودتو اروم میکنی

ک حتی مستقل هم نیستی

ی بیگار بیچاره هستی ک کار میکنی

و به هیچی نمیرسی

معلومه ادم خیال پردازی هستی چقدر هم سرت شلوغه

دم به دقیقه تاپیکمیزنی جواب همه رو میدی نکشیمون رئیس

حرف مشترک هم نداری عن منو میخوری تاپیک میزنی

هر کی اختیار داره نظر بده

میخواستی تاپیک نزنی متوهم بیچاره

برو خودتو بستری کن با همه درگیری داری بیچاره

چقدر هم ادم مطالعه گر و تحصیل کرده ایی هستی تو نی نی سایت ول چرخی

حداقل ما صادقیم

یعنی خدا ترجیح میده بنده اش بی دستو پا بیوفته گوشه خونه ولی کار نکنه تلاش نکنه و نجنگه🤔چرا پس به پی ...

من نگفتم ک کار نکن

باید کار باشه خدا بده

ولی از ادمایی ک منم منم میکنن مثل این متنفرم

چونهمه چی رو خودشون میدونن

تو همین تاپیک صد بار گفت شاغلم قدرتمندم

ی بدبختک تازه بع شغل رسیده

عقده اش برطرف شدع

هی میگه

منم میگم زیاد رو توانایی خودت حساب نکن

دیگه هم هر جی توهین کنی ریپ نمیزتم عنتر متوهم دیگ باز نمیکنم پیامتو دیگ جوابت نمیدم

کاش گزینه بلاکداشت اینجا یه سری متوهم و بلاک می کردی نریننن به عصابت

به قول همون شیما خانومت

باییییییییی