2777
2789
عنوان

طرفدار شیما کاتوزیان هستید یا مخالفش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 5072 بازدید | 277 پست
خب چه ربطی داشت به فمنیست؟ اینا قانون های طالبانه اگه حاج قاسم نبود و داعش ایران گرفته بود الان قوان ...

اصلا تو برو تاریخ رو بخون تا بفهمی که به زنان در سراسر دنیا چه ظلمی شده و بعد راجب فمنیست نظر بده و دیگه هم رو کامنت من ریپ نزن حوصله توضیح دادن ندارم ....اونی که بخواد بفهمه میفهمه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

کی به شما گفته زنها هرچی کار میکنن میریزن تو جیب شوهر؟پس نه زنهایی که میشینن خونه هیچ مهارت و شغل و ...

تو از اونایی ک نه تنها نمیریزی تو جیب شوهرپول شوهرم مال خودته کار خون نمیکنی

زیر بار بچه هم ک نمیری

معلومه به توفشار نمیاد

والا شاغل بودن با این شرایط عالیه

خودتو با اون زن ای بدبخت وصله نکن

کسی دلسوزی شماهارو نکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تو یه آدمی هستی زیاد رو خودتو و توانایی هات حساب کردی واسه همین بدبختی

تو اول بشینرو خدا حساب کن ۹۰ درصد

۱۰ درصد رو خودت

همه جی دست خداست ولی نمیدونم جرا یه عده فقط متکی خ

به خودشون هستن انگار خدا کشکه

من نه تحصیلات دارم نه مهارت.

ضعیفم قبول دارم

ولی من همه چیو سپردم به خدا

هم خدا صاحبخونه ام کرد

همشغل شوهرم خوبه

هم خانواده اش خوبن

کلا زندگی اروم و سالمی دارم شکر خدا

بقیش هم سپردم دست خدا

بکش خودتو کنار

خودبزرگ بینی زیادی دارید امثال شما

اصلا تو برو تاریخ رو بخون تا بفهمی که به زنان در سراسر دنیا چه ظلمی شده و بعد راجب فمنیست نظر بده و ...

راجب تاریخ اروپا شاید هم خوبی داشته هم بدی بهشون حق رای داده حق شلوار پوشیدن داده حق داشتن خونه و مالک چیزی بودن داده اما تو ایران با انقلاب زن ایرانی همه اینارو شد فقط بدی های فمنیست به ما رسید یکیش اینه که هیچکس از مادر بودن و خانه دار بودنش راضی نیست تا وقتی به شغلی نرسن احساس پوچی دارن زن مجبور کرده در هر شرایطی بره سرکار حتی اگه اون کار در شان نباشه

الان اگه این بی احترامی به خانم های خونه دار نیست دقیقا چیه؟؟

خانم مثلا محترم قبل کامنت بنده اون خانم گفتن خانمای شاغل احمق ها و برده های مدرن هستن و اینارو اخمق میدونم

منم در حوابشون گفتم بین این دو دسته اگر کسی احمق باشه این دسته هستن

برو بابا تو کلا حالت خوب نیس انقدر تعصب و خون جلو چشمته که فقط داری سفسطه میکنی حال بحث ب امثال ترو ندارم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
تو از اونایی ک نه تنها نمیریزی تو جیب شوهرپول شوهرم مال خودته کار خون نمیکنیزیر بار بچه هم ک نمیریمع ...

بدجور بوی سوختگی میاد...

دلیلشم فهمیدم واس همین بحث نمیکنم موفق باشی خانم

ببین تو یه آدمی هستی زیاد رو خودتو و توانایی هات حساب کردی واسه همین بدبختیتو اول بشینرو خدا حساب کن ...

هرکی زیاد رو خودش و تواناییاش حساب کنه بدبخته؟؟

بوی حسادتت داره خفم میکنه خانوم مشخصا امثال تو به خانمای مستقل و شاغل و قدرتمند حسادت میکنن و تهشم چون خودشون بی عرضن رو خدا و حکمتش حساب باز میکنن شما ۹٠ درصد زندگیتم نه ۱٠٠ درصدشو بسپار به خدا بشین تو خونه دستتو دراز کن جلو بقیه حالا خدارو چه دیدی شاید مفتی شانسی خدا هواتو داشت زندگیت خوب شد

خانم مثلا محترم قبل کامنت بنده اون خانم گفتن خانمای شاغل احمق ها و برده های مدرن هستن و اینارو اخمق ...

بحث با شما هم برای من مهم نیست چون معلومه چجور آدمی هستی

یه آدم عصبی که فقط در حال حمله ست

خدا حال دلت خوب کنه

ریپلایت هم بدون خوندن پاک میکنم چون توهین از نقل و نبات برات راحت تره

شب خوش

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بحث با شما هم برای من مهم نیست چون معلومه چجور آدمی هستی یه آدم عصبی که فقط در حال حمله ستخدا حال دل ...

پاک میکنی و حتی جواب حرفمم نمیدی وقتی حرف منطقی میزنم میگی نمیخونم و پاک میکنم چرا اون خانم ک مخالف من بود توهینو اول شروع کرد رو نمیبینی ولی من در جوابش مثل خودش حرف زدم به تو برخورده؟ببین خانم یه روز به حرفم میرسی که مشکل از عقاید و روح و روانته و به شدت متعصب و خشک مذهب هستی.بیچاره اطرافیانت

هرکی زیاد رو خودش و تواناییاش حساب کنه بدبخته؟؟بوی حسادتت داره خفم میکنه خانوم مشخصا امثال تو به خان ...

خخخخ مثلا تو که رو خودت حساب کردی

بیچاره

چی داری ی حقوق وزارت کاری

باز اگه دکتری کارافرینی صاحب شغلی چیزی بودی

میشد به حسادت کرد بدبخت من میتونم برم کار کنم برای حقوق وزارت کاری

اخه حقوق وزارت کاری که چسی اومدن نداره خدا زده

بشین با همین حقوق وزارت کاریت کار کن ببین صاحب چه چیزی میشی تو این مملکت

انسان توهم مختار و مستقل

باز ما تکلیف مون مشخصه

صد. هیچ از شما متوهم ها جلو تریم

بعدش هم تو انسان قدرتمتدی نیستی بیچاره

با کارگر هیچفرقی نداره فقط مستقلی مستقل برده متوهم

بلع من همیشه توکلم به خدا بوده

خدا هم برام خوب خواسته

تو خدا زده فقط به خودت و توانایی محدوت تکیه کن ببین کجارو میتونی بگیری

من بوی سوختگی نمیدم، این تویی که زیادی خیالبافی میکنی

دخترایی که باهاش مخالفن شدیدا پیک می هستنحالا پسرا یه چیزیخانوما چرا باهاش مخالفن و هیت میدن؟

من از ریختش این شیما کاتوزیان و بهناز برگزیده خیلی بدم میاد ، اصلا حرفاش برام مهم نیست پوزش خیلی رومخمه