2777
2789
عنوان

طرفدار شیما کاتوزیان هستید یا مخالفش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4975 بازدید | 276 پست

در کل اگه کسی وایب خوبی نداشته باشه حرفاش هم به دل نمیشینه ایشون ذره ای آرامش تو صدا و چهره شون نیست

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

برابری یعنی توقع داشته باشی یه زن قدرت جسمیش مثلا به اندازه یه مرد باشه پس هم زن هم مرد برن سربازی ا ...

بله برابری وجود نداره.....آیا مرد پریود میشه؟ آیا مرد زایمان میکنه؟ و....

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرفدارشمدقیقا عقاید دوران مجردی منو میگه😂و این که شیما فمنیست نیس عزیزم

ولی مرد ستیز هست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

عقل فمنیست :

عقل پیکمی:

مثلا نرگس کرباسی الگوی بهتری نیست برای خانم ها؟ایشون هم تو اینستا فعالین ببینید پستا شو یه دختر به ت ...

نه

مگه همه باید این کار رو کنن و از زندگی واقعی دور بشن ؟!!!

چرا با این موضوع که زن دیگه ای هم الگو باشه ؟! اون هم زنی که درآمد بالایی داره و تو صحبت هاش به دخترها میگه به مردها اعتماد نکنید و همه زندگیتون فقط دوس پسر و شوهر و وابستگی محض به مرد و منفعل بودن، نباشه

شما الگوت اون خانم باشه ..... چرا فکر میکنیم باید برای همه تعیین تکلیف کنیم که چی فکر کنن و چی دوست داشته باشن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان یکی تو یه تاپیکی تو دفاع از اینکه تحصیلات مهم نیست نوشت بیل گیتیس و زاکربرگم ترک تحصیل کردن..یع ...

🤣🤣🤣ببین خدایی اصلا دیگه من مغزم نمیکشه اصلا نمیفهمم کجا رو گفتن

خیلی مرد ستیزه

آره قبول دارم گاهی وقتا خیلی زیاده روی میکنه

ایشون هم جای خودشیه نفر میتونه برای هر بعدی یه الگو داشته باشه

گلم وقتی کسی طرفدار شیما کاتوزیان نمیتونه طرفدار یه نرگس کرباسی هم باشه.

با دید شیما کاتوزیان فقط باید دختر بچه ها کودک کار رو نجات داد

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

فمنیست درست حسابی میخواید فرانک فردوسی و سمانه سوادی و مهسا ادیب نیا رو دنبال کنید (فمیولوژی)

این سه نفر دیگه اصلا حاشیه ای ندارن نمیتونید ایرادی ازشون بگیرید😁 تمام حرفاشون درست و مودبانست. ارامش هم دارن به قول شما

بهونه بی بهونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دقیقا چقدر قشنگ گفتیداصلا آرامش نداره و خیلی عصبی و بی ادبمن تک و توک ویدیو هاشو دیدم اونم تو این پی ...

ممنون عزیزم

کلا کسی که باور داشته باشه حرفش درست بهش اعتقاد داشته باشه بخواد نشرش بده آموزشش بده از کلمات و جملات درست استفاده میکنه نه فحاشی اونم جنسیتی

ولی متاسفانه الگوی جامعه ما همینجوری رو به سقوط

با تربیت بودن نشونه سوسول بودن اینکه نخوای با یکی مثل خودش حرف بزنی یعنی بی عرضه ای...

فکر می کنند هرکی یه کتاب نوشت یعنی خیلی داناست

حرف هایی که میزنه درصد زیادیش خیلی ها می دونند چرا جذب میشن به خاطر همون وقاحت توی کلام که این خود تنزل اخلاقیات !!!

تو همین تاپیک هم قشنگ طرفداراش مثل خودش صحبت میکنند و توهین براشون از آب خوردن راحت تره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من نظرمو بالاتر گفتم ولی هیچوقت به عنوان یک دختر نمیام کسی که داره از حقوق همجنس های خودم دفاع میکنم رو خراب کنم یا بهش هیت بدم چون تو هیچکدوم از حرفاش درست یا غلط چیزی به ضرر خانم ها نگفته. اوکی با بعضی حرفاش موافق نیستم یا کلا ازش خوشم نمیاد ساکت میمونم میزارم کارشو کنه و خنثی میمونم چون با خراب کردن کسی که هدفش دفاع کردن همجنس های منه چیزی بهم نمیرسه

سلام

نینی یار لطفا تعلیق نکن ملی گلد برا بابام نیس ک بخوام تبلیغش کنم هم من هم اونای ک کد میزنن ب پولش نیاز داریم

MG7L2LpuPabQ

بزنید مِلی گلد

از بازار

سبز رنگه

دو دقیقه ام وقت نمیبره

68هزار میدع بهتون

اگه برا بقیه ام نصب کنید 100هزار میده

اگرم نکنید همون70بدین نت

قسمت کد معرف اینوبزن کپی اش کن راخت باشی

MG7L2LpuPabQ

حالا اون خانواده ای که سرپرست خانواده زن هست چه گلی باید به سرش زد؟

براشون تا همین جا گفتن که حفظ کنن و طوطی وار تکرار کنن..... بیشتر از این ازشون نپرسید

ایشون طولانی باشه هیچی نمیخونن 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونجا که به خود مرده میرسه هم داداش من تصادف کرد عملا دوسه ما نتونست خرج زن و بچه بده این برا حمایت ...

فایده اش برای بچه هست نه زن

یک هشتم به چه درد زن میخوره؟؟؟

مادر پدر بیشتر از زن ارث میبرن

بعدم ولی مرد از زن یک چهارم ارث میبره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.