2777
2789

من مستاجرم واقعا الان دستم تنگه خداتومن قسط دارم

ما چون پدرم فوت شد اومدیم با مامانم زندگی کنیم یکم خودمون و جمع کنیم

دیروز مامانم شهرستان بود

ما رفتیم فرودگاه دنبالش بارش سنگین بود با شوهرم رفتیم داخل کمک کنیم همون موقع ماشین و جرثقیل برد

دو میلیون خرجش شد

شوهرم باید این ماه گوشی بخره گوشیش سوخت میخواستم پیش قسط بدم دو میلیون رفت

مامانم گفت بذار من بدم شوهرم گفت نه

مامانم گفت خوب یک تومنش و بده

گفتم مامان شما بده من سرماه بهت میدم

به خدا دستم تنگه زندگیم رو هواست

و الا زندگیم میزون بود نمیگرفتم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نمی گرفتم حتی اگه تا خرخره تو قسط و بدهی بودم

آخه اگر خونه بودم که جرثقیل نمیبرد

مامانم پول داره کلی

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اینکه خودت بگی زشته ولی حالا که گفته خودش اشکال نداره بذار بده

دیشب میگفت من میدم حتما

دیدم الان شل تعارف کرد

آخه مامانم به پسراش کلی میرسه

خیلی کارت زشت بودقطعا که نمیگرفتم

چرا زشته؟

من دنبال مامانم رفتم

خونع بودم که اینطور نمیشد

مامانم خیلی به پسراش کمک میکنه

خب راه دوری نمیره که از مامانت قرض بگیر

سر ماه که حقوق گرفتین بهش بده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

چه همه لوتی و بامرامید 🌹

من گرفتم

چون گوشی شوهرم سوخته بود پیش قسط میدادم خرج خونه چی میشد تا ماه بعد