2777
2789

البته خیلی وقتا هم جای اون شور و هیجان رو بلوغ و تجربه میگیره

به قول معروف جوجه رو آخر پاییز میشمارن🥲

ولی خب اگه زوجها اولش صمیمیت رو پیدا کنن خیلی بهتره

حتی اگه بچه داشته باشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه کلاسهای میشه منم شرکت کنم ؟

خیلیها راضی هستن، هزینه ناچیز دویست تومان

پنجاه هزار دانشجو داشت تا پارسال

حتما الان بیشتر شده

تجارب خانمها هم تو ی کانال دیگه گذاشته، اون کانال رایگانه

ایتا

کانال تنها مسیر آرامش

سلامت یه رابطه به لبخند زدن و لباس شیک پوشیدن نیست عزیزم

اتفاقا ازدواج دوم معمولا بهتر ، پایدار تر و امن تر از ازدواج اوله

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
البته خیلی وقتا هم جای اون شور و هیجان رو بلوغ و تجربه میگیرهبه قول معروف جوجه رو آخر پاییز میشمارن� ...

بچه این وسط کارو سخت میکنه میدونی باید خب بری خونه طرف باهاش زندگی کنی بچه ها چی ؟ اونارم ببری مخصوصا اگر دختر باشن خب انگار با یه نامحرم دارن زندگی میکنن نبریشون کجا بزاری ؟ بنا بر این برای یک مادر مجرد منطقی اینه بچه هاشو به یه استقلال مالی و سنی برسونه بعد ازدواج کنه مثلا دختر عمم با دوتا دختر همسرش فوت کرد موند تا دختراشو شوهر داد بعد خودش ازدواج کرد الانم خوبه دختراش هفته ای یه بار میان

سلامت یه رابطه به لبخند زدن و لباس شیک پوشیدن نیست عزیزم اتفاقا ازدواج دوم معمولا بهتر ، پایدار تر و ...

چی بگم عزیزم دختر بچه رو چطور ببری خونه ناپدری اخه ؟ یه سر ماجرای مادر مجرد خودشه یک طرف بچه هاشه خیلیییی سخته

بچه این وسط کارو سخت میکنه میدونی باید خب بری خونه طرف باهاش زندگی کنی بچه ها چی ؟ اونارم ببری مخصوص ...

درسته

اینجور ازدواجها باید اول اطمینان کامل به دست بیارن از هم بعد اتفاق بیوفته

چون علاوه بر آینده خودت مسئولیت آینده فرزندت هم بر عهده خودت قرار میگیره🥲

ولی خب نمونه ازدواج موفق زیاد هست واسه این آدما

چی بگم عزیزم دختر بچه رو چطور ببری خونه ناپدری اخه ؟ یه سر ماجرای مادر مجرد خودشه یک طرف بچه هاشه خی ...

خدا ایشالا واسه کسی نیاره مجبور به جدایی و ازدواج مجدد بشه

ولی مردای شریف هم کم نیستن که دختر همسرشون رو مثل دختر نداشته شون دوست دارن اما تشخیصش یکم سخته و زمان آشنایی طولانی و مشاور و ... میخواد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿