2777
2789

من کار اموزی داشتم در ازمایشگاه تشخیصی که اکثرا تو اون شهر برای ازدواج مراجعه میکردن زوج های جوان به شدت پر شور خوش تیپ میومدن برای ازمایش برعکس زوج های ازدواج مجددی انگار تو یه دنیا سیاه سفید زندگی میکردن انگار جذابیت چندانی نداره .

خودم الان به مشکلات خیلی جدی با شوهرم خوردم بعضی وقت ها فکر میکنم اگر بمیره یا طلاق بگیرم حتی با عشق سابقمم ازدواج کنم با وجود دو تا دختر دیگه معنی لذت یک زندگی معمولی رو نمیتونم بچشم .

دختر بچه رو کهنمیشه ناپدری اورد بالا سرش بشه هم خیلی سخته اخرشم میگم اگر اتفاقی بیوفته تنهاوسینگل بودن از همه چی بهتره انگار ازدواج مجدد زیاد لذت نداره شور و ذوق نداره انگار رنگ نداره سیاه و سفیده .

هر چیزی به وقتشششزیباست واقعا از وقتش بگذره نه شرایط هست نه ذوقش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه اینجور وقتا میگم شایدم خودم مُردم و همسرم موند و هزار تا انتخاب خخخخ دیگه مغزم میکشه بیرون ازین فکرا😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هروقت ازدواح کنی خوبه 😍 ب شرط اینکه با ادم درست ازدواج کنی

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اتفاقا من همین الان از تاپیکی میام که میدونم با وحود یه بچه شش ساله باز ازدواج کرده

دست خودم نیست ،ناخوداگاه حس بد میگیرم از این زن ها

بنظرم خیلی هوسشون براشون مهمه که باز شوهر میکن

ازدواج همیشه خوبه مهم طرف مقابل هست همیشه بار دوم بهتر از بار اول هست

نه اتفاقا اصولا چون بار دوم رو سریع و بدون دقت انتخاب میکنن خیلیا دوباره تو اونم زندگیشون شکست میخوره

باید قشنگ فرصت فکر کردن بدن به خودشون

ازدواج همیشه خوبه مهم طرف مقابل هست همیشه بار دوم بهتر از بار اول هست

نه والا داییم ازدواج مجدد کرد رفتیم محضر یه شیرینی به زور خریدن میگفتن خانوم اقا هستن دیگه همه یه جور نشسته بودن انگار هیچکس خوشحال نبود البته شاید چون من در اطرافیانم اینطور حس میکنم اینو میگم