2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم واقعا

79 بازدید | 10 پست

کاش قدر منو بقیه میدونستن. منظورم خانواده هست.

مثلا درش خوندم و کنکور قبول شدم. اونم رشته خوب.

ولی برام یه لباس یا یه شکلات تلخ یا بستنی هم نخریدن. در حالی ک بقیه اقوام برای قبولی دختر و پسرشون، همه چی خریدن. توقع آیفون ندارم. در حد ۵ ملیون خرید، کافیه. همینم نمیخرن برام چیزی. برای فامیل مون، مادرش، لاک ژل خریده. منم دلم میخواد. ولی برام نخریدن . آخه یه لاک ژل فقط ۱۰۰ هزار تومنه.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مقایست زمانی درسته که در یه سطح باشید

چه فرهنگی اخلاقی چه مالی

شاید خانوادت اصلن این تو فرهنگشون نباشه همچین کاری کنن و به فکرشونم نرسه

شاید توان مالی ندارن

ما مه نمیدونیم

ولی اگه خیلی دلت میخواد میتونی درخواست کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای ما هم چیزی نخریدن چون این هدف من بود به دیگران ربطی نداره من علاقه دارم به دانشگاه

درسته ولی پدر و مادرم باید میخریدند ب عنوان جایزه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مقایست زمانی درسته که در یه سطح باشیدچه فرهنگی اخلاقی چه مالیشاید خانوادت اصلن این تو فرهنگشون نباشه ...

دادم ولی نخریدن برام. آخه یه بستنی چیه ک نداشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اوناچه مگه بچم جایزه چی من دیگه بزرگ شدم خودم می تون برم دانشگاه فردا سر کار

اخه ۷ سال بدون حقوق هستم. توی دانشگاه هم کار دانشجویی بود ولی برای دانشجوی ترم اول نبود.

دادم ولی نخریدن برام. آخه یه بستنی چیه ک نداشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منکه نمیدونم عزیزم

اطلاعی ندارم از وضعیتتون

ولی در کل حق داری، حد فکر و دغدغه ت اینجوریه که ناراحت باشی بخصوص که اطرافیانتم میبینی

حالا درس شروع کن واسه کارم وقت هست

اخه دلم بستنی و شکلات میخواد.

اصلا با کلاس نیستم من.

ولی بقیه دخترای دانشگاه مون، همشون با کلاس بودن. دیدم شون روز ثبت نام دانشگاه.

فعلا شروع نشده دانشگاه من.