2777
2789
عنوان

ميخوام ب مادرشوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 78 پست
داره میگه نامزدی،بذار عروسی کنه اونم باخوبه ما هم عقیده میشه،،من ک یادمه تا 6ماه عقدمم زنگ میزد تا م ...

😂😂😂😂😂

من که عقدم پیششون بودم😒

اونموقع ها فقط یادمه تا میرفتیم با شوهرم بیرون زنگ میزد کجایین چرا نمیاین خونه😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درست ولی تو دو هفته زیادی اقرار میشه ک دلشون تنگ شده باشه

من که همینطوریم خوب ادم مادرش یه روز نبینه دلش تنگ میشه وقتی مادرهمسرهم خوب باشه خوب اونم دل تنگی داره

من کلا فرق نمیذارم

عزیزم همه رفتارت سعی کن متعادل باشه زیادی شور هر چیزی رو درنیار

بعدها هرکاری که الان انجام بدی وظیفت میشه

من کردم و میدونم که بهت میگم

بهشون احترام بزار و برای خودتم ارزش و احترام قائل باش

گفت ببخشيد ما خيلي مزاحم شديم(راجب مهموني ك چند بار پشت هم اومدن خونمون) گفتم خواهش ميكنم گفت سلام برسون گفتم مراحميد واي دارم ديوونه ميشم خيلي بد حرف زدم😂😂😂

یه سوال با اجازه استارتر نوه پسری با نوه دختری فرق داره واسه مادر شوهرا؟

من كه نوه ندارم ولي بيشتر ديدم نوه دختري بيشتر ارزش داره براي مادربزرگ بابابزرگا تا پسري

نميدونم شايدم من اطرافم اينطور ديدم

ولي هم مادربزرگم نوه دختريشو بيشتر دوست داشت با اينكه ما بيشتر بهشون سر ميزديم مامانمم از دختر بيشتر براشون زحمت كشيدن حتي دختراشونم ميگفتن وقتي پدربزرگم سكته كردن مادرم حتي براشون لگن ميزاشتن يك سره ازشون مراقبت ميكردن مثه پرستار ولي دختراشون نبودن 

وقتي پدربزرگم فوت شدن ما نوه پسري همش شبا ميرفتيم هرشب ميخوابيديم اصلا تنها نميذاشتيم بخوابن همش ميرفتيم پيششون خونه خودمونو رها كرديم شش سال از زمانيكه پدربزرگم سكته كردن تا فوت مادربزرگ پدربزرگم اومديم پيششون تو يك ساختمون تازه اجاره هم ميداديم درصورتيكه خونه خودمون جديدتر بود و نيازي م به اجاره نبود 

بازم نوه دختريشونو بيشتر دوست داشتن

مادرشوهرمم همينطورن نوه دختريشونو بيشتر دوست دارن من كه هنوز براشون نوه نياوردم ولي نسبت به جاريام ميبينم بيشتر دوستشون دارن