2777
2789
عنوان

ميخوام ب مادرشوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 78 پست
چه خوب که زنگ میزنه بهت😍 مال ما فقط بلده به شوهرمون زنگ بزنه هر روز

داره میگه نامزدی،بذار عروسی کنه اونم باخوبه ما هم عقیده میشه،،من ک یادمه تا 6ماه عقدمم زنگ میزد تا میخواست قطع کنن میگفت از دور میبوسمت مامان،اما الان😑😕😂

غیر احوال پرسی بگو زنگ نمیزدم بخاطر اینکه مزاحمتون نشم

به نظرمن اینو نگو ناشی از عدم اعتمادبه نفس و خجالتی بودن هست و خیلی تعارفیه دیگه . البته ببخشید مهلا جون نظرمو گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نداد😶ب پدر شوهرم بزنم يا صبر كنم مادر شوهرم ببينه خودش زنگ بزنه؟

نه زنگ بزن اقاجون  اتفاقا بیشتر حرف داری بزنی بگو زنگ زدم احوالشون بپرسم جواب ندادن خوبن مشکلی نیست نگران شدم 

بیاین پیشمون دلم تنگ شده 

ببین فکر کن خانواده خودت نگاه خوب داشته باش وصادقانه محبت کن وجواب صادقانه دریافت کن

داره میگه نامزدی،بذار عروسی کنه اونم باخوبه ما هم عقیده میشه،،من ک یادمه تا 6ماه عقدمم زنگ میزد تا م ...

اخه با عروساي ديگشم همينجوريه اونا ١٠/١٢سال هست ك ازدواج كردن

از عجايبه وقتيم زنگ ميزنن به ما به خاطر اينه كه پسرشون جواب تلفنشو نداده و حالشو از ما بپرسن

اره والا

دیروز بهش زنگ زدم حالشو میپرسم بعد اونم حال شوهرمو میپرسه تو صحبتش انگار ازش خبر نداره خوبه روزی دوبار میحرفه باهاش😒😒😒

به نظرمن اینو نگو ناشی از عدم اعتمادبه نفس و خجالتی بودن هست و خیلی تعارفیه دیگه . البته ببخشید مهلا ...

نه گلم 

خوب من می خواهم بدونه عروسش از  خجالت بوده که زنگ نزده نه عمدا نزده😂

اون ب من ميگه سلام ب شوهرم برسونم🤣

واقعا دمش گرم اصلشم همینه

به نظر مادر شوهر باید با عروسش درتماس باشه اینطوری روابط خیلی قشنگتر میشه الان مامان خودمم همینطریه اصلا به داداشم زنگ نمیزنه که به زن داداشم میزنه