نامزدشم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2324 عنوان خرید از باسلام معتبره اونم با این قیمت 62 بازدید | 6 پست ۳ونیم متر پارچه پولک دوزی جسمیکو ۱میلیون و ۳۰۰ از کردستان کامیاران همه جا میگن متری ۵۰۰ این اینجوری میده بنظرتون بخرم؟ پولمو نمیبره بخوره؟ دیروز | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 37449 خرید داشتم راضیم قیمتاشون خیلی منصفانس ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 699 فکر کنم تو با سلام اینجوریه که شما پول واریز میکنی اما اول میره تو حساب با سلام جنس که رسید دستت با سلام پولو میده به غرفه دار...بعد اینکه خوب تو با سلام واسطه حذف شده و شما مستقیم از فروشنده خرید میکنی...شاید برای همینه ارزونه
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10934 کلا کامیاران توی خود کردستان پارچه هاش از همه جا ارزون تر هست دیگه من فروشنده شما رو نمیدونم انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
نامزدشم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2324 کلا کامیاران توی خود کردستان پارچه هاش از همه جا ارزون تر هست دیگه من فروشنده شما رو نمیدونم عه واقعا ؟
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10934 عه واقعا ؟ آره انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
yas_zahra عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 2114 با سلام کاملا مطمئنه من همه خریدام از با سلام بوده راضی ام کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏