2777
2789
عنوان

به تظر شما مادر نمونه چه مادریه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 48 پست
چیزی نیست عزیزم طبیعی یه چیز جدید یاد بگیر یا مثلا کتاب بخون یا ورزش کن بعد یواش یواش هدفت رو پیدا ...

یه مدت شروع کرده بودم شعر های حافظ و شهریار رو حفظ میکردم خیلی حالم بهتر بود الان چون نوزاد هم دارم اصلا وقت ندارم به شدت به ریخته و خسته ام

یه مدت شروع کرده بودم شعر های حافظ و شهریار رو حفظ میکردم خیلی حالم بهتر بود الان چون نوزاد هم دارم ...

یکم برای خودت وقت بزار حتا شده نیم ساعت مهم نیست چیکار میکنی تو این نیم ساعت زیر دوش حموم بمونی به پوستت برسی کتاب بخونی اصلا اینا مهم نیست فقط تو این نیم ساعت مال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم برای خودت وقت بزار حتا شده نیم ساعت مهم نیست چیکار میکنی تو این نیم ساعت زیر دوش حموم بمونی به پ ...

سعی میکنم عزیزم اگه بچه ها فرصت بدن البته انقدر کمبود خواب دارم تا میخوام یه کتابی چیزی بخونم یکم ریلکس کنم خوابم میبره

سعی میکنم عزیزم اگه بچه ها فرصت بدن البته انقدر کمبود خواب دارم تا میخوام یه کتابی چیزی بخونم یکم ری ...

بیخود نیست بهشت زیر پای مادران هست انجامش بده به خاطر دلت به خاطر بچه هات زنی که به خودش برسه مادر نمونه ای میشه

بیخود نیست بهشت زیر پای مادران هست انجامش بده به خاطر دلت به خاطر بچه هات زنی که به خودش برسه مادر ن ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی و راهنمایی کردی انگیزه گرفتم انجام میدم ان شالله

تو هر شرایطی که هستی کنارش باشی نیازهای بچه رو برطرف کنی مراقبش باشی نزاری کسی اذیت

ش کنه خوراک خوب بدی بهش مدرسه خوب بفرستیش با ادب تربیتش کنی باهاش بازی کنی نزاری کسی اذیتش کنه یعنی مادر نمونه

تو هر شرایطی که هستی کنارش باشی نیازهای بچه رو برطرف کنی مراقبش باشی نزاری کسی اذیتش کنه خوراک خوب ب ...

همه ی این کارارو انجام میدم مثل چشمام مراقبشون هستم فقط گاهی اوقات خسته میشم غر غرو میشم متاسفانه

مادر نمونه منم . یه پسر دارم. از شوهرم سیر سیرم. پسرم به شدت از بچگی با طلاق من مخالف بود. با این که میدید دعواهامون رو. من دیگه فقط سکوت میکنم و و داخل خودم میریزم. شدم خدمتکار خونه . با این که بچه ام پسره و ممکنه بعد ازدواج رهام کنه . خصوصا با دخترهای الان که تقی به توقی میخوره میگه مهریه و طلاق و پسرها مجبورن به حرف زنشون باشن. با این حال نشستم سر زندگیم و مثل شمع آب میشم. چون چند روز پیش اسم طلاق رو آوردم پسر رو انگار آتیش زده بودم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭