2777
2789
عنوان

با دوس پسرم سر ازدواج دعوا کردم بدجور😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 170 پست

نمیدونم شماها چرا انقد جوشـی شدین😐

اسی اومده راه حل پیدا کنه برا مشکلش،شماها دارید یجورایی زورش میکنین که چون طرف شرایطشو داره ازدواج کن!

ازدواج مگه کشکه؟؟

میخاد یه عمر باهاش زندگی کنه و بچه دار بشه،با یه ماه رابطه که نمیشه تصمیم گرفت.

پسره اگه واقعا دوست داشته باشه حداقل حداقلل ۳ سال صبر میکنه که شاید تو نظرت عوض بشه و تصمیمت ازدواج بشه.

ولی بنظرم اینکه سر موضوع ازدواج زده بلاک کرده،این هدفش از ازدواج اینه که فقط زودتر زن بگیره اطرافیان بگن اینم زن گرف؛ در صورتی که ازدواج خیلی عمیق تر از ایناس

لطفا به اسی کمک کنین بیشتر خودشو بشناسه،نه اینکه بگین نههه ازدواج کنن خیلی شرایطش خوبه.

هرکس حق داره راه زندگیشو خودش بره و انتخاب کنه

اگه چیزی زوری باشه ب درد نمیخوره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بخدا میام تو این سایت به عقل و منطق خودم میبالماز بس یه سریا حرفای خام و بچگانه میزنن آدم به عقلشون ...

دقیقا...همینا که هول شوهرن و همه رو هم به شوهر کردن تو سن کم ترغیب میکنن بعدا میان تاپیک میزننن شوهرشون دهنشونو سرویس کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا میام تو این سایت به عقل و منطق خودم میبالماز بس یه سریا حرفای خام و بچگانه میزنن آدم به عقلشون ...

اتفاقا اگه بخوای منطقی به قضیه نگاه کنی حق با پسره اس...کم پیش نیومده که دخترا با یه پسر چند سال دوستن...پسره هم حالا صبر کرده اما دختره بعدش به خاطر یه مورد دیگه پسر رو ول میکنه....فکر کن طرف چه ضربه ای میخوره...این قضیه دو طرفه اس....ممکنه برای دختر هم همچین موردی پیش بیاد ...با یه پسر چند سال دوست بمونه بعد ولش کنه....مگه اینکه همون اول بگن هدفشون ازدواج نیست و جفتشون تبعات تصمیمشون رو بپذیرن

اخه بحث مورد نیست بحث اینه خیلی دوسش دارم ینی پسر خیلی خوبیه اصلا خسیس نیس بیرون میریم منو برمیداره ...

رستورانو ک باباتم میبره بی منت

تو اگ الان کنکوری هستی ، چهار سال یا شاید بیشتر یعنی درگیر درسی

پسره هم ازدواج میخواد و وضعش هم خوبه

پیشنهادش هم کاملا منطقیه

خودت باید تصمیم بگیری . نمیشه هم خرو داشت هم خرما .

اون رابطه بی تعهد و کشکی نمیخواد و تو ازدواج نمیخوای. اگ همو میخواین باید خودتونو با هم منطبق کنین ک منصفانه ش همون چند سال عقده. اگ نمیخوای تمومش کن . باعقلت هم تصمیم بگیر نه صرفا با دل

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دقیقا...همینا که هول شوهرن و همه رو هم به شوهر کردن تو سن کم ترغیب میکنن بعدا میان تاپیک میزننن شوهر ...

همین الان یه خانمه بم گف تو داری از فانتزی هات میگی چون اصلا تو ذهنشون نمیگنجه که یه دختر نخواد تو این سن ازدواج کنه😐😐😐😐😐فک میکنه الکی تاپیک زدم

پسره گفته الان خانواده ها رو درجریان بزاریم هفت هشت ماه اشنا شیم بعد عقد. بد نگفته اصلا .

خب ۷ ۸ ماه خیلیه به نظرت؟؟

آدم اول از کسی مطمئن میشه تا حدودی بعد خانواده اش رو در جریان میذاره.

همین که پسره بعد یک ماه تصمیم به ازدواج گرفته یعنی عقل نداره بچه ست و مناسب ازدواج نیست.

اینقدر سطحی به قضیه نگاه نکنید.

اینا ازدواج کنن داستان تموم نمیشه که تازه شروع میشه مشکلاتشون چون هم به شناخت کافی نرسیدن هم هیچکدومشون بلوغ فکری لازم برای ازدواج رو ندارن.

اگر مردم ما یاد می گرفتن که ازدواج خاله بازی نیست الان آمار طلاق تو کشور اینقدر وحشتناک نبود.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اره گلم 4 بار همو دیدیماونم نمیگه ازدواج میگه خانواده ها در جریان باشن و یه طلایی چیزی کنم دستت که ن ...

والا من بودم قبول نمیکردم اول خودت ببین چطوریه پسره بعد با خانوادت اشنا کن شاید اصلا پسره ارزش اشنا کردن نداشت.والا با این عجله ای که این داره پسره ازون تیپای هیجانی و نابالغ بنظرم میاد.

والا من بودم قبول نمیکردم اول خودت ببین چطوریه پسره بعد با خانوادت اشنا کن شاید اصلا پسره ارزش اشنا ...

وای نه با خانواده چیم اشناش کنم😐

عزیزم تو ایرانیم طرف نامزدیش بهم میخوره دیگه کسی سمتش نمیره میگن این یبار نامزد کرده