2777
2789
عنوان

با دوس پسرم سر ازدواج دعوا کردم بدجور😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 170 پست
به نظر میاد استارتر شناخته که میگه دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم...پسره هم حق داره میگه من تا الان ب ...

منظورش از این همه وقت کلا یک ماه رابطه ست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واقعا ینی ولش کنم؟💔

تو ک خوشگلی مورد برات زیاده نترس و ولش کن برو با مجردیت عشق کن تا وقتی واقعا خودت بخوای ازدواجو

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه ماهه باهم آشنا شدن. اگه تو عقد فهمید اشتباه کرده چیکار کنه؟؟؟ تو ۲۲ سالگی مطلقه بشه؟؟؟ چرا؟ چون ف ...

عقلشون معلوم نیست کجاشون کردن😐کلا حسودن و عقده ای فوری ضد همجنسشون حرف میزنن و مدام استارتر رو مقصر میدونن..چون میگه دوست پسره و میخوام دوست بمونم اینا فقط شوهر براشون تعریف شده و دوست پسر داشتن گناهه.. میگن سریع به شوهر تبدیلش کن چون ذهنشون ظرفیت دوست پسر داشتن رو نداره عتیقن اینا.

اره وقتی انقد نمیخوای رد کن کات کن ما چی بگیم دیگه اون ی دختر میخواد ک بخواد تشکیل خانواده بده و تو ...

خب گلم منم عاشقشم بخدا ولی یماه کم نیس؟ خیلیییییی کمه😐

تازه جدا از این سن 22 برا ازدواج کم نیس؟ من حتی بلد نیستم غذا درس کنم تک فرزندم تاحالا تو عمرم کارایی که مامان بابام انجام میدنو انجام ندادم

عین بچه 2 سالم حتی اشپزی هم بلد نیستم هیچیییییی

😐😐😐میفهمید که یک ماهه تازه باهم اشنا شدن؟؟چرا دارین جوری رفتار می کنید که انگار استارتر داره از پ ...

اگه دقت کنی پسره گفته خونواده. هارو در جریان بذاریم هفت هشت ماه با هم باشیم بشناسیم همو بعد عقد کنیم....اما اسی ظاهرا فعلا تو فاز ازدواج نیست...پسره هم نمیتونه اینو قبول کنه...نمیدونم چه اصراریه از طرف پسره و اسی که این رابطه ادامه پیدا کنه وقتی این همه اختلاف نطر دارن از همین الان

کسی که تو یه ماه تصمیم به ازواج میگیره نرمال نیست طبق چیزایی ام که تعریف کردی رفتاراش اصلا بالغانه ن ...

پسره گفته الان خانواده ها رو درجریان بزاریم هفت هشت ماه اشنا شیم بعد عقد. بد نگفته اصلا .

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خب گلم منم عاشقشم بخدا ولی یماه کم نیس؟ خیلیییییی کمه😐تازه جدا از این سن 22 برا ازدواج کم نیس؟ من ح ...

خو مگ خودش نگفته هفت هشت ماه اشنا شین بعد عقد 🤦

عزیزم تو فک کن دروغه اینجا بم حقوق نمیدن من کنکوریم وقتی ندارم اینجا انلاین شم چرت پرت بگممشکل برام ...

اصلا وقتی می خوای کنکور بدی برای چی تو رابطه ای؟؟

کی اصلا فرصت می کنی باهم معاشرت کنید؟؟

عزیزم رابطه تو سال کنکور خصوصا چنین رابطه ای که طرف مقابل داره اینقدر فشار وارد می کنه بهت اصلا درست نیست

بهم بزن باهاش

آدم تو یک ماه که زیاد وابسته نمیشه

تا ادامه دار تر نشده کات کن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حالا اگر جای منو دوس پسرم برعکس بود همه میگفتن خب راس میگه فعلا قصدش ازدواج نیس شرایطشو ندارهفقط چون ...

نه عزیزم اگه برعکس بود من یکی بهت میگفتم ولش کن عمرتو پای این پسر نذار ....برو با کسی که اونم مثل تو هدفش ازدواجه

خب گلم منم عاشقشم بخدا ولی یماه کم نیس؟ خیلیییییی کمه😐تازه جدا از این سن 22 برا ازدواج کم نیس؟ من ح ...

ببین من بازم میگم

تو خب میگی خیلی خوشگلی، یعنی مورد برات زیاده

و دوس داری مجردی رو

شاید ۲۷ سالت هم بشه بکی ۳۵ سالکی میخوام ازدواج کنم

پس اینو ولش کن

اصلا وقتی می خوای کنکور بدی برای چی تو رابطه ای؟؟کی اصلا فرصت می کنی باهم معاشرت کنید؟؟عزیزم رابطه ت ...

اره راس میگی عزیزم

من فقط جمعه ها میرفتم دیدنش

ولی وقتی بم فشار میاره مجبورم تمومش کنم

اونم همش میگه فقط میخوام خانواده ها بدونن که با یکی دیگه ازدواج نکنی بری

بعدش بشین بخون کارت ندارم

ولی واقعا فشار میاره چاره ای جز کات ندارم💔

اون وقت از کجا میفهمی پسر خوبیه؟بخدا شماهای دیوونه اید.دوست من ۲ سال نامزد بود پسره روان پریش درامد ...

بخدا میام تو این سایت به عقل و منطق خودم میبالم

از بس یه سریا حرفای خام و بچگانه میزنن آدم به عقلشون شک می کنه

انگار بچه دو ساله داره می نویسه

ببین من بازم میگمتو خب میگی خیلی خوشگلی، یعنی مورد برات زیادهو دوس داری مجردی روشاید ۲۷ سالت هم بشه ...

اخه بحث مورد نیست بحث اینه خیلی دوسش دارم ینی پسر خیلی خوبیه اصلا خسیس نیس بیرون میریم منو برمیداره میبره تو رستورانای خدا تومنی

هر وقت میاد پیشم برا دسته گل گرفته

کلی قربون صدقم میره

تنها اخلاق بدش اینه یکم مغروره زود بد اخلاق میشه تو دعوا

خیلی خوبه در کل با محبت هایی که بم کرده منو شیفته خودش کرده

منم بش گفتم بمون سنم بیشتر شه ازدواج میکنیم

اون میگه من شرایط ازدواجو دارم

ولی هیچ وقت دوس نداشتم ازدواج کنم تا وقتی تو اومدی تو زندگیم

یعنی یه ماه هم نه کلا ۴ بار😂😂😂

اره گلم 4 بار همو دیدیم

اونم نمیگه ازدواج میگه خانواده ها در جریان باشن و یه طلایی چیزی کنم دستت که نشون شده من بشی تا وقتی همو بشناسیم عقد کنیم

ولی من همینم فعلا نمیخوام..