2777
2789
عنوان

از شیر دادن متنفرم چ کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
وای نگو هرکدوم بچه هام ۲ سال کامل شیر دادم هربار عذاب میکشیدم متنفرم از شیردادن ، این چه ظلمی بود به ...

پستونکم نگرفت حتی با کش بستم دوردهنش استفراغ کرد

چندین مدل هم استفاده کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پستونکم نگرفت حتی با کش بستم دوردهنش استفراغ کرد چندین مدل هم استفاده کردم

شیرت اگه زیاد باشه سریع شکمش پر میشه بعد دیگه از دهنش دربیار عادت کنه که الکی سینه تو دهنش نباشه، فعلا تحمل کن چندماه دیگه از شیر بگیرش

باشه عزیزم ممنونم ،ببخشید حالتو بد کردم ، اطرافیان بیشتر از همه زخم میزنن ب من میگن وای چطور دلت میا ...

کسایی نیش میزنن که خودشون تو اون شرایط نبودن .

یک خانمی بود از شدت گرسنگی و نداری به بچه هاش گوشت سگ داده بود، بعد مردم همیشه در صحنه ، میگفتن وای گوشت سگ حرامه ، کاری که برای کسی نمیکنن فقط دهانشون برای همه بازه. حالا تو اون شرایط باشن میفهمن طرف از ناچاری بوده کارش .

حرف بقیه رو جدی نگیر ، الان من بعد اینهمه سال که گذشته ، الان انگار دوباره اون حس بد موقع شیردادن اومد سراغم ، برای همین کامل درکت میکنم ، تو الان مثل یک فرشته ای ، با هر بار شیر دادن کلی ملائک رحمت میفرستن برات ، دعا یلدت نره ،من خیلی محتاج دعام

پستونکم نگرفت حتی با کش بستم دوردهنش استفراغ کرد چندین مدل هم استفاده کردم

چه بچه ی سمجیه😬

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕