2777
2789
عنوان

از شیر دادن متنفرم چ کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه شما چند وقته شه؟ من ب اینم فکر کردم ک دکتر اعصاب برم لااقل ی چیزی بده اعصابم اروم شه

8ماهشه

تو شیردهی تقریبا داروها ممنوعه

چیزی نمیدن

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

وای من ..یادمه یه جوری شده بود شیر که میخورد تا سیر بشه پاهام یه جوری میشد ،کلسیم بدن قشنگ نابوده 😭من که دومی ناخواسته بود تو ۱سال و ۴ ماه از شیر گرفتم ،ماشاءالله بعدش دیگه قشنگ غذاش و میخورد سریعترم میخوابید .ببین تقصیر خودته کاری کن از سینه ت بترسه وقتی گشنگی بکشه خاطرت جمع غذاش و میخوره ،اگه میخوای از شیر بگیری سینه ت با ماژیک رنگ کن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

حق میدم ،منم همین بودم ، عذاب آور بود برام ، هرکاری هم کردم نتیجه نداد ، فقط تحمل . تمام پروسه بچه د ...

خیلی سخته همین الانم دارم گریه میکنم انقدر فشار رومهاز همون اول تا میگفتن شیر بده انگار جونم بالا میومد

تو مهمونی یا خونه بابام بچه رو بغل نمیکردم ک نگن شیر بده

بچمم فقط منو برا شیر میخاد

خیلی سخته همین الانم دارم گریه میکنم انقدر فشار رومهاز همون اول تا میگفتن شیر بده انگار جونم بالا می ...

زخم نداره سینت؟ من شقاق سینه هم داشتم ، عذابم دو چندان بود ، روش درستشو عمم خدا خیرش بده یادم داد ،روغن زرد هم خوب بود ، خیلی بهتر شدم . ولی در کل واقعا عذاب دنیا کشیدم سر دو بچم برای شیردهی . خدا اجرت بده عزیزم ، میشه موقع شیردادنت ، منو دعا کنی ؟

باز برعکس پسر من فقط شیرخشک و شیشه دوست داره

سینمو نمیگیره

دخترمم همینطور بود

البته شیرمم خیلی کمه

به زور سینه رو میدم دهنش گریه میکنه بخدا افسردگی گرفتم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
زخم نداره سینت؟ من شقاق سینه هم داشتم ، عذابم دو چندان بود ، روش درستشو عمم خدا خیرش بده یادم داد ،ر ...

باشه عزیزم حتما اگ قابل باشم

حس میکنم خدا هم حالم ازم بهم میخوره ...

چرا سینم زخمه ن ب خاطر بد گرفتن سینه ب خاطر گاز گرفتن هاش

باز برعکس پسر من فقط شیرخشک و شیشه دوست دارهسینمو نمیگیرهدخترمم همینطور بودالبته شیرمم خیلی کمهبه زو ...

ن خودتو عذاب بده ن اون بچه رو خب شیر خشک بده بهدا شیر خشک انقدرا هم بد نیس فقط پرستارا دکترا بزرگش کزدن

باشه عزیزم حتما اگ قابل باشم حس میکنم خدا هم حالم ازم بهم میخوره ...چرا سینم زخمه ن ب خاطر بد گرفتن ...

همون زخم بده ، روغن حیوانی یه کم بزن تا بهتر بشه

نه خدا ازت حالش بهم نمیخوره ، من بنده درکت میکنم ، اون خدا که قطعا میفهمه حس و حالتو ، از خودتم بدت نیاد ، حالت طبیعیه ، خدا کمکت کنه ،من که باهام شوخی که میکردن بیشتر گریه میکردم. مثلا میگفتن دوماه فقط شیر دادی فقط مونده ۲۲ ماه دیگه چیزی نیست که . من گریه میکردم ، الان برام یادآوری شد اون روزا

همون زخم بده ، روغن حیوانی یه کم بزن تا بهتر بشهنه خدا ازت حالش بهم نمیخوره ، من بنده درکت میکنم ، ا ...

باشه عزیزم ممنونم ،ببخشید حالتو بد کردم ، اطرافیان بیشتر از همه زخم میزنن ب من میگن وای چطور دلت میاد ما ارزومون بود شیر داشتیم و...