2777
2789
عنوان

موقع نشستن کمرم تیر میکشه

43 بازدید | 10 پست

سلام

موقع استراحت و سر پا خوبم اما نمیتونم بشینم درد میگیره کمرم کسی اینطوری بوده دوروزه استراحت میکنم اما هیچ تاثیری نداره نوبت دکترم گرفتم یکشنبه نوبت داده

دیسک کمر نداری؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه تا الان نداشتم یهو خم میشم یا میشینم خیلی درد میگیره انقدر گریه کردم حس نا توانی دارم اگه خوب نشه ...

کمتر کار کن استراحت کنه چند وقته اینجوری هستی؟ ویروس نگرفتی اخه منم کمر درد داشتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کمتر کار کن استراحت کنه چند وقته اینجوری هستی؟ ویروس نگرفتی اخه منم کمر درد داشتم

یه هفته کمرم خسته میشد زود

یه هفته هم هست کلا نمیشینم خیلی کم خیلی

سرما خوردگی داشتم قبلش

طریقه صحیح نشستن دولا شدن راه رفتن و تمرین کن حرکات نرمشی هم انجام بده

اره انجام میدم از امروز اما میترسم بدتر شه همش دراز کشیدم تا برم دکتر خیلی حس بدیه 🥲دعا کنین برام

یه هفته کمرم خسته میشد زود یه هفته هم هست کلا نمیشینم خیلی کم خیلی سرما خوردگی داشتم قبلش

بخطر کار زیاده

اره انجام میدم از امروز اما میترسم بدتر شه همش دراز کشیدم تا برم دکتر خیلی حس بدیه 🥲دعا کنین برام

کمرتو گرم نگه دار یه شال بلند روش تو عطاری یه پماد مخصوص کمر هست من مالیدم خب شد بمال ایشالا زود خوب بشه دیگه هم سعی کن بهش فشار نیاری