2777
2789
عنوان

خواهرم اصلا کمک نمیکنه مامانمم طرفشه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست
مامانم همش سرم داد میزنع میگه اونو ولش کن دارع پول در میاره میخواد برای خودش خونه بخره خواستم بگم چه ...

کار شما چیه شما هم درآمد داری مثل اون ؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اون مدل آدما ارج و قرب بیشتری هم قائل میشن واقعا اگه جا داشتم میذاشتم میرفتم ازین خونه

منم،تاپیکامو بخونی دلم میخواد فرار کنم،نمیدونم چیکار کنم دست از سرم بردارن،همش دارم کمک میکنم ولی کسی نمیبینه،یه کار کوچیک اون بچشون انجام میده خودشونو میکشن که وایییی کارشو گذاشت زمین کار مارو انجام بدههه

یجوری میرم انگار از اول نبودم

هنوز متوجه نشدی مشکل از خودته عزیزم

بجا فکر کردن به بقیه زندگی خودتو بچسب

مامانتم با ی ناهار شام و ظرف چیزیش نمیشه

منم طرفدار اون بچه ای میشم که پیگیر اینده خودش باشه

فداکاری الکی نکن

مامان دوتا گل پسر

بحث ازدواجش و اینا شد بگو بعد ازدواج اگه وقت کارای خونتو نداشتی شوهرت باید کمکت کنه یا ناهار بخره، . ...

مامانم میزنع تو دهنم اینو بگم 🫠🫠 کلا همش سر من داد میزنع میگه اون سرش شلوغه باهاش بحث نکن

از مامانمم بدم میاد فقط میگم فرصت بشه بذارم برم از خونه

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

تو هم سر کار میری

آره ولی از قصد یک شیفت میرم که کمک مامان بابام باشم بابامم پاس مشکل داره ولی خواهرم کلا از ۸ میره تا ۹ شب

بدون رودروایسی بهش بگویه مدت اخم و تخم و دعوایه عمر راحتی

انقد گفتم بهش فایده نداشت مخصوصا چون مامانم طرفشع

الان یه مدت ۹ ماهه قهرم با خواهرم در حد چند کلمه بیشتر خرف نزدم

میرم تو اتاق با خدا حرف میزنم وقتی مامانمم طرفش و میگیره

کار شما چیه شما هم درآمد داری مثل اون ؟

من در آمد دارم ولی یه شیفت میرم

اون دو شیفت وایمیسته هر ماه کلی طلا میگیره میذارع رو طلا قبلیاش فقط عشق این کار رو داره

برای اون مدل آدما ارج و قرب بیشتری هم قائل میشن واقعا اگه جا داشتم میذاشتم میرفتم ازین خونه

نه برای چی تو بری عزیزم؟ اونجا خونته و تو هم به اندازه خواهرت حق داری...بچسب به درس و کارت و به فکر پیشرفت ایندت باش.مادرت اگه کار خونه براش سخته از پدرت کمک بگیره یا یه نیروی کمکی بگیره هفتگی بیاد خونه رو تمیز کنه...حتی اگه درس و کار هم نداری بازم به بهونه درس برو صبح تا شب تو خونه نباش و فقط برای ناهارو شام بیاد

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

هنوز متوجه نشدی مشکل از خودته عزیزمبجا فکر کردن به بقیه زندگی خودتو بچسبمامانتم با ی ناهار شام و ظرف ...

بابام با واکر راه میره مامانم دولا دولا از پله هم نمیتونه بره بابام

آره ولی از قصد یک شیفت میرم که کمک مامان بابام باشم بابامم پاس مشکل داره ولی خواهرم کلا از ۸ میره تا ...

سه تایی بشینین بهشون بگو همون جور که خواهرم دو شیفت میره و مامان تو میگی میخواد پول جمع کنه منم دوس دارم دو شیفت بدم برا آیندم پول جمع کنم بخاطر تو نمیرم . الان اگه قراره به کمک هس هر دو باشیم اگه هم فقط به فکر آینده خواهرم هستی تا من خودم فکر خودم باشم دو شیفت برم

به خواهرت بگو تصمیمت چیه اگه قصد کمک نداری همین الان رک بگو تا منم دو شیفت برم

تقصیر خودت هس از الان همه چی رو ، رو دوش خودت نزار دیگه فقط وظیفه تو میشه. چن ساله دیگه وظیفه دکتر بردن نگهداری و هزارتا چیزه دیگه میاد

تو هم برو دو شیفت سره کار

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

نه برای چی تو بری عزیزم؟ اونجا خونته و تو هم به اندازه خواهرت حق داری...بچسب به درس و کارت و به فکر ...

دقیقا گفتم کاش برم بشینم تو کتابخونه تا عصر بهتره تا هی دق بخورم

بابامم با واکر راه میره نمیتونه برای کار خونه یکی هست میاد کمک ولی اون چیزایی که مثلاذمدامه مثل غذا درست کردن اینا انجام نمیدن چون کلا باید وایسن خونه

سه تایی بشینین بهشون بگو همون جور که خواهرم دو شیفت میره و مامان تو میگی میخواد پول جمع کنه منم دوس ...

آره این که نوشتی کاردرستیه باید همین کارو بکنم

دقیقا همینم شده فقط من شدم وسیله دکتر بردن آوردن