2777
2789
عنوان

خواهرم اصلا کمک نمیکنه مامانمم طرفشه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست
آره این که نوشتی کاردرستیه باید همین کارو بکنم دقیقا همینم شده فقط من شدم وسیله دکتر بردن آوردن

اینو نمیگم ناراحت شی

ولی یه زمانی میرسه مامان بابات ممکنه زمین گیر شن خدای نکرده اون موقع فقط تو میمونی

الان مامانت خیالش جمع شده تو هستی ولی وقتی تو هم بیخیال شی مجبوره به خواهرت بگه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینو نمیگم ناراحت شیولی یه زمانی میرسه مامان بابات ممکنه زمین گیر شن خدای نکرده اون موقع فقط تو میمو ...

دقیقا حرفتو قبول دارم همین الانشم همینه هر چی میشه میگه تو هستی خیالم راحته

من خواهرم ماشین بابام گرفت به کسی نمیده بعد برای دارو قلب مامانم من نیم ساعت پیاده رفتم تا بیمارستان

یه زنگ نزد بگه اگه لازمه بیام کمک

ماشاللع خودشو صاحب همه چی میدونه به مامانم گفت خونه اش رو بفروشه بده به اون که شرکت بزنه

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

دقیقا گفتم کاش برم بشینم تو کتابخونه تا عصر بهتره تا هی دق بخورم بابامم با واکر راه میره نمیتونه برا ...

عزیزم یه غذا درست کردن دیگه کاری نداره .مامانت خودش انجام بده. لازم که نیست همش سرپا وایسه.یه میزو صندلی کوچیک بذارین تو آشپزخونه بشینه رو همونا یواش یواش کاراشو بکنه... ظرفا رو هم همینجوری کم کم بشوره.به هرحال تو سن بالا هم قرار نیست همش بخورن و بخوابن .اگه تکون نخورن کم کم بدنشون ضعیف و از کار افتاده میشه.به نفعشه که یه سری فعالیتا رو خودش انجام بده...پس فردا که شماها ازدواج کردین و رفتین میخواد چیکار کنه؟؟؟

بچسب به زندگیت و برنامه هات دختر...شده عصرا برو باشگاه و کتابخونه ولی خودت رو حسابی مشغول نشون بده که ازت توقع نکنن بعدا پشیمون میشی

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من در آمد دارم ولی یه شیفت میرم اون دو شیفت وایمیسته هر ماه کلی طلا میگیره میذارع رو طلا قبلیاش فقط ...

تو هم دو شیفت برو

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب