2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 9709 بازدید | 331 پست
عزیزم دیگه ۳۰ ساله بیکار همینه🤕همسایه مادرم همین بود پسرهآخرش پدرش دق کرد مُردآبروشون همه جا رفته ب ...

مگه طرف نمرده بود؟ گذاشت اجرا که چی؟ کی داد؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین وقتی دونفر بدون ذره ای احساس مسئولیت بچه میارن تربیتش هم میسپرن به طبیعت همین میشه دیگه از نزدیک دیدم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

مامانم بهش میگه زندگیت خوبه و دختر نباید طلاق بگیره خواهرم هم میدونه که جایی نداره خونه مادرم تمام ف ...

خدانکنه عزیزممم بنده خدا خواهرت 😔

ببین نمیتونی کاری چیزی براش پیدا کنی مستقل بشه طلاق بگیره ؟

شوهر خودت چجوریه راضی هستی ازش؟

میتونی خواهرت ی مدت پیش خودت نگه داری کار ک پیدا کرد بعد بره ؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

😭😭😭😭چند سال پیش وقتی مجرد بودم گاز رو باز کردم رو داداشم تا خفه بشه ، خواب بود ولی به خاطر مادرم ...

دختر چه کم عقلی کرده بودی .داداشت آفریده تو نیست خدا اورده خودشم هروقت صلاح دونست میبره .اونجوری که خودتم قاتل حساب میشدی و اتفاقای وحشتناک بعدش

لایک نکنید .توروخدا 

دارو ارامبخش بریزید تو غذاش

اگه طبعش صفراویه غذا سردیجات بدید بخوره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
[QUOTE=403189118]حالا مگه دلمون میاد مادرمونو ول کنیم ؟؟؟💔 پنج دقیقه قبل دعواش با داداشم ازش کتک بخ ...

اره عزیزم رو همه

تاپیک رو خوندی کامل ...؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

داداش من اعتیاد داره خیلی عصبی و فحاش و دست بزن داره خیلی بد تر از چیزی که فک کنی خودش هم اعتقادی ند ...

خودتون برید متخصص اعصاب و روان

نامه میده که بستری بشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

کاش به همین راحتی که میگی بود هزینشو نداریم اینکارو کنیم همش تقصیر مامانمه اگر بابام نره حساب کنه خس ...

این دفعه که اتفاق افتاد بابات با مادرت اتمام حجت کنه خیلی پسرتون دوست داری طلاقت میدم .همون خرجتو بده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خدانکنه عزیزممم بنده خدا خواهرت 😔ببین نمیتونی کاری چیزی براش پیدا کنی مستقل بشه طلاق بگیره ؟شوهر خو ...

دو تا بچه داره

کلی چک داده دست طلبکار های شوهرش

من شوهرم خوبه ولی شرایط اینکه اونو بیارم پیش خودم ندارم

غم زندگی خواهرم آخر منو از پا در میاره

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

دونه سرطان آیینه دق ما جهنم رو ما تو همین دنیا دیدیم بقران اخرشم مامانم جونش برای همین در میره کاش ش ...

حرفات انگار از دل خودم داره میاد

چقدر همدردیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اره کلا بچه بدی بوده و هست تقصیر مامانمم هست لوسش کرده

خودشیفته بارش باورده و تربیتی ک اقتدار و رنج پاک نداشته

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...