معصومههههههههههه مدیر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7474 عنوان بنطرتون بازار کار کاشت ناخن بهتره یا شینیون | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست کاشت ناخن میگن باید خودت مشتری داشته باشی تا آرایشگاه بهت صندلی بده درسته؟شینیون دارم آموزش میبینم اما خیلی سخته خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔 دیروز | 09:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girl_of_sun2008 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6706 شهر بزرگ هستین ؟؟ درآمد بافت چطوره نمیدونم بافت هم برم یا نه آخه شهر کوچکی هستیم بافت کار هم هست بستگی داره اگر زرنگ باشی بتونی زود راه بیفتی درامد بافت هم بد نیست ولی درکنار شنیون باشه بهتره خدایا بسهه دیگهههه ...
معصومههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7474 بستگی داره اگر زرنگ باشی بتونی زود راه بیفتی درامد بافت هم بد نیست ولی درکنار شنیون باشه بهتره ممنون عزیزم.. خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
faghatkhodaaeiiiiaa عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 5672 آخه الان هر سالنی حداقل یدونه ناخن کار و دارهمیگن باید مشتری از خودت باشه خودت مشتری بیاری خب من از ... از دیوار پیج اینستا بزن تبلیغ کن در و همسایه بسپار ارزون تر بگیر باید خیلی تلاش کنی دو سال اول و خلاصه
impeccable عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 3477 فعلا ک نمیرم بخاطر کنکور روزایی ک مشتری هست هماهنگ میشه میرم، سالن مال خودمون هست حدودا ماهی سی چهل ... ببخشید عزیزم من دارم کوتاهی مو یاد میگیرم. به نظرتون میتونم برای آخر هفته ها جایی مشغول بشم یا لازمه رنگ و مش هم یاد بگیرم ؟ عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
girl_of_sun2008 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6706 ببخشید عزیزم من دارم کوتاهی مو یاد میگیرم. به نظرتون میتونم برای آخر هفته ها جایی مشغول بشم یا لازمه ... اگر ی مهارت پر مشتری تر کنارش یاد بگیری راحتتر کار گیرت میاد اونجا هم ک رفتی اگ زرنگ باشی مشتری های کوتاهیم میگیری خدایا بسهه دیگهههه ...
impeccable عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 3477 اگر ی مهارت پر مشتری تر کنارش یاد بگیری راحتتر کار گیرت میاد اونجا هم ک رفتی اگ زرنگ باشی مشتری های ... ممنون خانم عزیز عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8144 شنین درامش خوبه چرخشی کار کنیدولی خب مثل خانه به دوش هستید