2777
2789
من تو رستوران طرفای غرب فلامک جنیدی رو دیدم خیلی خوش برخورد ومهربون بود همش هم میخندید یبارم نیوشا ض ...

فلامک جنیدی دوست داشتنی و شیرینه هم خودش هم چهرش برعکس نیوشا ضیغمی یه چندش نچسب به تمام معنا کلا ازش وایب خوبی نمیگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فلامک جنیدی دوست داشتنی و شیرینه هم خودش هم چهرش برعکس نیوشا ضیغمی یه چندش نچسب به تمام معنا کلا ازش ...

اره اون خودشو زیاد تحویل میگیره حتی رفتن باهاش عکس بگیرن برخورد تندی داشت اصلا خوشم نیومد ولی فلامک جنیدی خیلی خاکی خونگرم و مهربون بود

اره اون خودشو زیاد تحویل میگیره حتی رفتن باهاش عکس بگیرن برخورد تندی داشت اصلا خوشم نیومد ولی فلامک ...

میشه بگی چجوری رفتار کرد ممنون میشم کلا معلومه آدم چندشیه

میشه بگی چجوری رفتار کرد ممنون میشم کلا معلومه آدم چندشیه

نشسته بود دور میزش شلوغ بود بادیگارد داشت اجازه نمیدادن نزدیک میز شه بعد چند نفر خواستن نزدیک شن بادیگاردا مانع شدن بعد خودش با عصبانیت مردمو پس زد پاشد رفت اصلا به حرفای مردم ری اکشن مردم توجه نکرد سرشو انداخت به حرص و عصبانیت رد شد

ولی شاید باورت نشه فلامک بادیگارد هم نداشت اصلا خیلی خونگرم و خاکی بود

نشسته بود دور میزش شلوغ بود بادیگارد داشت اجازه نمیدادن نزدیک میز شه بعد چند نفر خواستن نزدیک شن باد ...

فکر کرده چه خری هست والا دنیل لوئیس ادعای این زنیکه چندش نداره