2777
2789
عنوان

عروسی مریم مومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 93 پست
به نظر من هرکس اندازه لول خودش مراسم میگیره آدم مشهور چون خیلیا میبینن مجبوره با لول مراسم بگیره . م ...

لامصب آخه آدم مشهور مگه چقد درمیاره؟

فعععک نکنم از بازیگری بشه اینقدر پول پارو کرد

ازدواج تو فامیل هم همینه برای ما تو تهران حالا تو ابعاد کوچکتر و دیگه افراد سرشناس نیستند عادت کردید ...

بابا همین گیر ندادنا اینقدر فاصله طبقاتی ایجاد کرده

مردم یه جامعه که اکثرن حقوق اداره کاری میگرن

واقعا باید براشون سوال پیش بیاد که چطور یه بازیگر میلیارد میلیارد پول خرج میکنه

آخه از کجااااا

این خیلی رو نرو منه😂🫢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا همین گیر ندادنا اینقدر فاصله طبقاتی ایجاد کردهمردم یه جامعه که اکثرن حقوق اداره کاری میگرنواقعا ...

ممکنه برگزار کننده های تشریفات مراسم یا مزون و سالن زیبایی به جای هزینه به عنوان تبلیغ از اینا استفاده کنن یا اینکه مبلغ کمتری بگیرن . .

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بعدم مینالند پول نداریم

دقیقا

هر عقل سلیمی باید شک کنه به این موضوع

ولی بعضی ماها اینقدر ساده ایم که فک میکنم خب حتما پولشو داره نوش جونش خرجم بکنه

ولی خب مشکل اینه که خیلی ضایع اس که این پول پول بازیگری نیس

دقیقاهر عقل سلیمی باید شک کنه به این موضوعولی بعضی ماها اینقدر ساده ایم که فک میکنم خب حتما پولشو دا ...

اره و حتی من قبول ندارم اینا براشون ارزون دربیاد ب خاطر تبلیغ

مگه اینا کی ان بازیگر های در پیت اکثرا

چرا باید طرف از سود پولی که تو این کار هست بگذره بگه فقط تبلیغ کن منو خری چیزی هست

بابا همین گیر ندادنا اینقدر فاصله طبقاتی ایجاد کردهمردم یه جامعه که اکثرن حقوق اداره کاری میگرنواقعا ...

واقعا فکر می کنید یه عروسی که فوقش میشه 2میلیارد فاصله طبقاتی جامعه ما؟؟

شما یه سر برو برج های شمال تهران ،رستوراناش،خیابوناش،ماشین هاشون....رو ببین اونموقع میفهمی فاصله طبقاتی یعنی چی؟؟

برای پولدارها ایران بهشت

اونا کلا تو یه دنیای دیگن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
قطعا همین طورهبه احتمال زیاد اینا اسپانسر دارن

اره بابا اینا کارشون شو آف ه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ممکنه برگزار کننده های تشریفات مراسم یا مزون و سالن زیبایی به جای هزینه به عنوان تبلیغ از اینا استفا ...

چرا مگه خل شدن از اون پول بگذرن .تو خودت خل شدی مگه هم پول نگیری هم رایگان خدمات بدی ب یکی اونم کسی که بازیگری هست عادی ، زن رونالدو که نیست یا دختر ترامپ ، اون میتونه شیرین پولش رو بگیره. همین که خدمات رو انجام بده برای طرف تبلیغ هم براش میشه

چرا مگه خل شدن از اون پول بگذرن .تو خودت خل شدی مگه هم پول نگیری هم رایگان خدمات بدی ب یکی اونم کسی ...

حالا اگر هم پول داده از جیب بابای منو شما نداده بیخیال