2777
2789
عنوان

عروسی مریم مومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 93 پست
اره دیدی دقیقا همینه خب . همین مدل اجرا میشه واقعا مشکوکه. خواهر زاده ی اون زن تپله که اسمش یادم نیس ...

آره خواهرزاده ی نعیمه نظامدوست👍

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

برداشتم اینه اینا یهویی به صف نشدن ازدواج کنن همینجوری .اگه عادی بود چرا تا دو سال پیش نداشتیم وقت ...

خب لیست درست کنن پشت هم عروسی بگیرن که چی بشه !؟ چی رو میخوان بگن !

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ازدواج کردن رو چرا اینقد گنده میکنین یا ازدواج نکردن چرا براتون عجیبه !! حالا یا ازدواج بکنن ی ...

ای هی .... منم دارم میگم اگه تاثیری نداره چرا باید یهو اینجوری مد بکنن .حتما یه چیزی هست دیگه یه آتیشی تو گور اینا هست هر ماه یکیشون این کارو میکنه . حتما ی اثری داره وگرنه چطور خیلی اتفاقی همون مدل مراسم داره اجرا میشه

آره راس میگی عجیبه

بعد چه شکلی همشون این مراسمای با شکوه رو میگیرن

با کدوم پول

مگه بازیگری چقدر درامدزاس؟

به نظرم یه اسپانسری دارن همشون که میخواد تجمل گرایی رو ترویج کنه

تو این اوضاع تورم

اینا همه گل آرایی و خرج؟

بیش از ۲۰ میلیارد هزینه اشه

خب لیست درست کنن پشت هم عروسی بگیرن که چی بشه !؟ چی رو میخوان بگن !

منم دارم میگم اینا مشکوک ان ولی نمیدونم دردشون چیه . تجربه ثابت کرده گربه محض رضای خدا موس نمیگیره و اینا که تا دیروز از صد فرسنگی ازدواج رد نمیشدن طبیعی نیست اینجوری ازدواجی شدن . یه فتنه ای دارن

آره راس میگی عجیبهبعد چه شکلی همشون این مراسمای با شکوه رو میگیرنبا کدوم پولمگه بازیگری چقدر درامدزا ...

دیدی اینا یه فتنه ای دارن

اصلا مگه میشه همه یه شکل

کلا هر بار این بازیگرا چیزی رو شروع میکنن من چهار ستون بدنم میلرزه باز یه فتنه ای میکنن .

این همه فیلم برداری حرفه ای

مراسم

کوفت درد

اونم وقتی جوونا پول ندارن ی شام برن بیرون

منم دارم میگم اینا مشکوک ان ولی نمیدونم دردشون چیه . تجربه ثابت کرده گربه محض رضای خدا موس نمیگیره ...

همشون هم ازدواجی نشدن عزیزم اونایی که از قدیم ازدواجی نبودن مشخصن مثل هانیه توسلی مث لیلا اوتادی مث افسانه پاکرو مث هستی مهدوی اینا اصلا خودشون چند جا گفتن قصد ازدواج ندارن. هستی مهدوی یه جا گفته هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر میفهمم که نمیخوام ازدواج کنم 😂 هروقت اینا جشن عروسی گرفتن شک کن . مریم مومن که مشخص بود ازدواجیه کلا .

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خیلی از این برگزار کننده های تشریفات مراسم و سالنهای زیبایی و مزونهای لباس عروس هم گاهی به جای دستمز ...

همینم عجیبه .اینجاها کجاها هستن که این همه حاضرن خرج کنن و دیده بشن و .... کلا مراسمات بود داری هست . اون زنه هست عاطفه میگه عروووووووووس. تازگیا راه افتادن یکی یکی عمارت اون میرن

دیدی اینا یه فتنه ای دارن اصلا مگه میشه همه یه شکل کلا هر بار این بازیگرا چیزی رو شروع میکنن من چهار ...

😒 چه ربطی داره اخه ! حالا اینا بازیگرن شاید ۴ تا ثروتمند تو ایران هم بخوان اینجوری مراسم بگیرن میخوای حرص اونا هم بخوری!!!

دیدی اینا یه فتنه ای دارن اصلا مگه میشه همه یه شکل کلا هر بار این بازیگرا چیزی رو شروع میکنن من چهار ...

هدف تموم این کارا

نشون دادن یه مراسم رویاییه

چیزی ۹۹ درصد بهش نمیرسن و دل سرد میشن از ازدواج

نتیجه اش اینکه ازدواج رویایی هیچ موقع براشون پیش نمیاد

و هیچ کسی تن به ازدواج نمیده

نمیدونم چرا ولی همش میخوان حس توسری خوردن بدن به ماها

هدف تموم این کارانشون دادن یه مراسم رویاییهچیزی ۹۹ درصد بهش نمیرسن و دل سرد میشن از ازدواجنتیجه اش ا ...

خیلی با تو موافقم

اینا خیر مارو نخواستن فقط ترویج میکنن چقدر اینا لاکچری ان چقدر خوب و با ارامش ان چقدر ما بدبختیم .حس میکنم به جز دادن حس یاس و بدبختی به ماها که اخر قاطی کنیم کاری ندارن به علاوه عقد آریایی مدل کلیسا درحالی که محضر اسلامی رو نشون نمیدن ، یعنی کم کم یه کاری کنیم که به نظر بیاد عقد محضری مقدس نیست فقط یه امضا هست و ...

هدف تموم این کارانشون دادن یه مراسم رویاییهچیزی ۹۹ درصد بهش نمیرسن و دل سرد میشن از ازدواجنتیجه اش ا ...

به نظر من هرکس اندازه لول خودش مراسم میگیره آدم مشهور چون خیلیا میبینن مجبوره با لول مراسم بگیره . من که خودم کلا مخالف عروسی هستم چون رابطه ای با فامیل ندارم معروفم نیستم که بخوام پز عروسیم و به کسی بدم ... 😅

ازدواج تو فامیل هم همینه برای ما تو تهران حالا تو ابعاد کوچکتر و دیگه افراد سرشناس نیستند

عادت کردید به همه چیز گیر بدید

عقد آریایی که الان چند سال باب شده بین خیلی ها

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏