2777
2789
عنوان

عروسی مریم مومن

1442 بازدید | 93 پست

جالب شده

ی دوران همه بازیگران جدا میشدن

تازگیا خیلی جدی بدون اینکه شوخیشون بگیره

پشت سر هم ب یه مدل ازدواج میکنن

همه شون عمارت و گل آرایی و این چیزا شبیه هم جای بزرگ

حتی معتقدم بری دربیاری ادیتور ویدیو هاشونم یکی باشه احتمالا

مثلا تو دورانی که مردم دلشون شادی میخواد و اقتصاد بد هست و جوون ها سختی میکشن

اینا هر ماه خیلی اتفاقی یکیشون عروس میشه

یه قیافه ی اروم

یه عقد اریایی که کاملا مدل کلیسا اجرا میشه فقط یه پدر مسیحی کم داره و یه بوسه ی لب پایانی

در حالی که تو محضر تمام حق و حقوق عقد اسلامی رم مثل مهریه و همه چی ثبت کردن

واقعا دیگه خیلی باید ساده باشی فکر کنی همینجوری اتفاقی هرماه یکی همین مدل عروسی داره .

اره تا کامران تفتی ازدواج کرد تند تند همه رفتن توی خط ازدواج

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب مگه چیه اونا هم دلشون شوهر میخواد

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی همه شون یهو اتفاقی بلند شدن اینجوری عروسی میکنن اصلا هم برنامه ریزی شده نیست ؟

لامصب اخه همونه همون خط همون مدل همون مراسم .

اینا که تا دیروز مجرد میموندن تا سن های بالا یهو خیلی لاکچری عاشق شدن .

قبل اونم عروسی زیاد داشتن. گلزار، بهرام رادان، سپند امیرسلیمانی، شیداخلیق، ....فعلا اینا تو ذهنم بود وگرنه بازم هست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

قبل اونم عروسی زیاد داشتن. گلزار، بهرام رادان، سپند امیرسلیمانی، شیداخلیق، ....فعلا اینا تو ذهنم بود ...

اره اینام بود از گلزار شروع شد تا جایی که یادمه

بعد سپند و ...

اخه خب عجیبه دیگه

قبل اونم عروسی زیاد داشتن. گلزار، بهرام رادان، سپند امیرسلیمانی، شیداخلیق، ....فعلا اینا تو ذهنم بود ...

اره ولی ن ب فاصله یک هفته پشت هم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چیزی نیست تو مدل اجرا و اتفاقات هست تا یه سال پیش بازیگری دلش شوهر نمیخواست یهو شروع شد خیلی اتفاقی ...

خب اینا بازیگرن پول بیشتری خرج میکنن و مدل عروسی گرفتنشون هم با مردم عادی فرق میکنه.. حالا شما برداشتت چیه مگه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب اینا بازیگرن پول بیشتری خرج میکنن و مدل عروسی گرفتنشون هم با مردم عادی فرق میکنه.. حالا شما بردا ...

برداشتم اینه اینا یهویی به صف نشدن ازدواج کنن همینجوری .

اگه عادی بود چرا تا دو سال پیش نداشتیم وقتی اینجوری رسانه ای میکنن اونم تو فواصل منظم اونم دقیقا همون مدل ، خیلی ساده انگارانه هست بگیم فقط مد شده بینشون . ازدواج چیزی نیست که مد بشه .این یعنی یه گروه ی ادم ی تیم نمیدونم هر کی یه اتاق فکر قشنگ دونه دونه برنامه ریخته و این مراسمات رو هندل میکنه حتی اون زنه هست تپله اسمش یادم نیست اون لو داد بزگشت گفت من قشنگمیدونم عروسی بعدی مال کیه . یعنی قشنگ لیسته

واقعا ازدواج کردن رو چرا اینقد گنده میکنین یا ازدواج نکردن چرا براتون عجیبه !! حالا یا ازدواج بکنن یا نکنن تاثیرش تو زندگی منو شما چیه

خب اینا بازیگرن پول بیشتری خرج میکنن و مدل عروسی گرفتنشون هم با مردم عادی فرق میکنه.. حالا شما بردا ...

خیلی از این برگزار کننده های تشریفات مراسم و سالنهای زیبایی و مزونهای لباس عروس هم گاهی به جای دستمزد از اینا به عنوان تبلیغ استفاده میکنن. و درواقع اینجوری هزینه زیادی براشون نداره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟