یه پسر باهوش و زیبا داریمن حس ششمم یه وقتایی میگیره الان برات گرفتنکششعصای پیریت همین بچه ست ن اون د ...
پسر؟
دوتا پسرم دارم نمیدونم به خدا هم میترسم از عواقبش که خدا قهرش بگیره بلایی سرمون بیاد هم خستم خیلی خسته ها اصلا به خودم نرسیدم چند ساله از لحاظ روحی و....باشگاه تفریح خیلی خوب
خب گناهه دیگه، راستشو بخواین ما یکی از آشناهامون بعد از اینکه سنی ازش گذشته بود یهو ناخواسته حامله شد، خودش گفت وای خیلی زشته فلان رفت سقطش کرد، چون بچه هاش خیلی بزرگ بودن، دقیقا چند سال پیش یکی از پسراش تو تصادف فوت کرد همه میگن چون او طفل معصوم رو سقط کرد اینجوری شد☹️نمیدونم راسته یا نه
این مسئله مربوط به تو و شوهرها بشینید خوب فکر کنید آیا از لحاظ مالی توانایی رو دارین سه تا بچه رو ساپورت کنید .از لحاظ جسمی روحی و عاطفی چطور .اون بچه محبت رسیدگی و امکانات میخواد آیا تواناییش رو دارین
از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...
وقتی قلب تشکیل نشده اون یه تخمک و اسپرم پوک بوده و سقطش واجبه چون اگر سقط نکنی خودش میوفته یا عقب مونده میشه خدایی نکرده تو رو خدا بعد این حواستون جمع کنید