حس آوارگی دست داده بهم همه کارام با ت ل گ ر ا م بود
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
در مورد ایرانی ها اطلاعات ندارم وی واتس آپ فک کنم فایل ارسال نکنه ت ل گرام خیلی خوب بود برا کارم
در مورد ایرانی ها اطلاعات ندارم وی واتس آپ فک کنم فایل ارسال نکنه ت ل گرام خیلی خوب بود برا کارم
فایل ارسال میشه کرد با واتس آپ
موفق باشین
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
پاول دوروف، مدیر ت لگرام در اکانت توییتر خود به قطعی ت لگرام واکنش نشان داد و به نظر میرسد خبری از ف یلتر شدن این پیام رسان نیست و این اختلال به دلیل بروز مشکل در سرورهای ت لگرام رخ داده است.
بابا یه چند ساعت دندون رو جیگر بزارید بخدا هیچی نمیشه برای همه قطه دیگه
باید کار بفرستم برا چاپ.اما چون فقط چند ساعته تحم می کنم الان مجبورم خودم پاشم برم چاپخونه به جای ارسال کلی به هزینه هام اضافه می کنه