2777
2789
عنوان

من همونم بخاطر پارتنرم رفتم شهرش

350 بازدید | 26 پست

زنگ زده میگه دوباره بیام دوباره بیا دیدنم گفتم نمیام یجوری طلبکار میگه عهههه انگار من سگه در خونشونم هروقت بخواد باید برم کفشاشو لیس بزنم گفتم تو رسما اعلام کردی نمیتونی ازدواج کنی دوسالم وقت منو تلف کردی میگه من و تو مگه اصلا باهم بودیم تلفنی حرف زدیم رابطه به اونی میگن هفته ای هفت روز همدیگه رو میبینن من و تو رابطه ای نداشتیم گفتم عوضی پس چرا با یکی حرف میزدم اونجات میسوخت نمیذاشتی با کسی آشنا بشم اذیتم میکردی ما که رابطه ای نداشتیم فکر منو درگیر خودت کردی که نتونم با کسی آشنا بشم،میگه نه من چون دوستت دارم باید همینجوری الکی با هم وقت بگذرونیم هروقتم بیاد میره میچسبه در ک.و.ن خواهرش بعد میگه لطف میکنم این دفعه نمیذارم بری پانسیون😂😂😂بنظرم خواهرش زنشه چون رابطشون خیلی عجیبه ازش خیلی حساب میبره بنظرم زنشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من با یکی یه مدت بودم اینجوری بود اخر که نفهمیدم چیکاره س چون میگفت پزشکه اما اسمش تو نظام دثپزشکی نبود

بعد همش با تحقیر ادم میخواست خودشو بالا بکشه اصرار اصرار که من اصفهان خونه دارم بیا خونه م که راحت رابطه داشته باشیم خانواده ی به شدت مذهبی اما خودش به شدت لاشی که انگام ج هستم برم پیشش

اشتباه کردم یه بار باهاش رفتم خونه ی دوستش

هر راهی پیدا کرد بلاکش کن این پسر قصدش سو استفاده است

آره میخواد مسئولیتی گردنش نیفتع منم مجانی و بدون زحمت در دسترسش باشم خیلی زبون بازه با توهین و گریع زاری مغلوبت میکنه

ببین من با یکی یه مدت بودم اینجوری بود اخر که نفهمیدم چیکاره س چون میگفت پزشکه اما اسمش تو نظام دثپز ...

اینم دوساله ادعا میکنه تو اروپا رئیس بانکه ولی باورش ندارم چون وقتی پیشش بودم شام میگرفت برای هردومون کارد میزدی خونش درنمیومد حتی یه تومن براش خیلیییی بود

ببین من با یکی یه مدت بودم اینجوری بود اخر که نفهمیدم چیکاره س چون میگفت پزشکه اما اسمش تو نظام دثپز ...

منم دوبار رفتم خونه ای که گرفته بود ولی خداروشکر اتفاقی نیفتاد یعنی تجاوز نکرد

منم دوبار رفتم خونه ای که گرفته بود ولی خداروشکر اتفاقی نیفتاد یعنی تجاوز نکرد

ببین بستگی داره تجاوز رو چی بدونی

ما مثل رفتیم خونه دوستش یهو دیدم هیچکی نیست

خونه هم کلا ۳۰ متر بیشتر نبود در واقع یه اتاق بود که صرفا میخواست خودشو بماله بهم حالم رو بهم زد و منم فرار کردم

ولش کنهمچین بخت خوبی نصیبت میشهمنم شوتش کردم مرتیکه حمال روبهم گفت تو امادگی ازواج نداری خیلی بچه ای ...

منم ۲۸ سالمه بهم میگفت دوست دختر قبلیاشو میخواسته با خودش ببره اروپا ولی همشون باباشون ندادنشون،بنظرم دروغ میگه این بگیر نبوده اونام گذاشتن رفتن

ببین بستگی داره تجاوز رو چی بدونیما مثل رفتیم خونه دوستش یهو دیدم هیچکی نیستخونه هم کلا ۳۰ متر بیشتر ...

منم همینکارو کرد ولی خب قبلش خرم کرده بود و منم بهش اجازه دادم با اینکه اصلا دلم نمیخواست و هرلحظه میخواستم بلند شم برم اما میگفت اگه قبول نکنی یعنی حسی بهم نداری و عاشق نیستی و این چرت و پرتا منم برای اینکه از دستش ندم قبول کردم

منم همینکارو کرد ولی خب قبلش خرم کرده بود و منم بهش اجازه دادم با اینکه اصلا دلم نمیخواست و هرلحظه م ...

این پسره جهرمی بود

جایی که اصلا نمیدونستم کجاست

من تهران بودم مثلا می اومد تهران همو بببینیم

یه بار تو محل کار یکی از همکارا که واسه اصفهان بود من بهش گفتم با این پسره حرف میزنم چون همکلاسی دانشگاهش بود بعد گفت ااا مگه این درسشو تموم کرد؟

این فهمید اقا یه قشقرقی به پا کرد که چرا به کسی گفتی که با هم حرف میزنیم هونجا فهمیدم ریگی به کفششه

میگفت از داداشت پول قرض بگیر بدش به من