2777
2789
عنوان

من همونم بخاطر پارتنرم رفتم شهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست
این پسره جهرمی بودجایی که اصلا نمیدونستم کجاست من تهران بودم مثلا می اومد تهران همو بببینیمیه بار تو ...

باز خوبه این خودش میومده دیدنت من انگار نوکر درخونه این ترک شیرازیم که هربار اراده میکنه برم دست بوسیش،اینم با کلی ترس و لرز با من حرف میزد خواهرش میومد قطع میکرد از ترس،اینا خب معلومه ریگی به کفششونه وگرنه یه مرد گنده از چی باید بترسه

منم همینکارو کرد ولی خب قبلش خرم کرده بود و منم بهش اجازه دادم با اینکه اصلا دلم نمیخواست و هرلحظه م ...

رابطه واینا داشتی؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از دق دلش دیگه زنگ نزد ولی بعد چندروز پیداش میشه مثل طلبکارا

تابوده همین بوده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
تابوده همین بوده

یادمه بخاطرش ۱۷ ساعت تا شیراز رفتم گشنه و تشنه تو پانسیون تحمل کردم همه چیو حتی پولم گم کردم بهم پول نداد خودشو زد به اون راه کلی جلوی خانوادم کوچیک شدم زنگ زدم پول خواستم گفتن پس اون مرد گنده چه غلطی میکنه بخاطر اون رفتی پول نداده بهت؟بعد انقدر منت شامی که بهم داده گذاشت که براش واریز کردم مردک بی غیرت

یادمه بخاطرش ۱۷ ساعت تا شیراز رفتم گشنه و تشنه تو پانسیون تحمل کردم همه چیو حتی پولم گم کردم بهم پول ...

اره میدونم قبلا تاپیک هات وخوندم اخرش چکار کرری باهاش

اره میدونم قبلا تاپیک هات وخوندم اخرش چکار کرری باهاش

بهش گفتم دیگه نمیام اینهمه راه که بازیچم کنی بعدشم سرافکنده برگردم و پای تو وقت تلف کنم دوسال وقتمو تلف کردی اونم زورش اومد کلا همه چیو انکار کرد که من با تو اصلا رابطه ای نداشتم تلفنی حرف زدن اصلا رابطه حساب نمیشه که میگی دوسال باهم بودیم گفتم خب رابطه ای با من نداری چرا میگی بیا ببینمت ما که رابطه ای نداریم گفتم انقدر تباهی هنوزم منتظری من تا شهرت بیام تو اینجا نیای فهمیدم واقعا آدمی نیست ارزشش رو داشته باشه لایق عشق و علاقه منم نبود

بهش گفتم دیگه نمیام اینهمه راه که بازیچم کنی بعدشم سرافکنده برگردم و پای تو وقت تلف کنم دوسال وقتمو ...

اره دیدی حرفای تکراری پسرای لاشی رو همشون حرفشون همینه رلبطه ام داشته باشی بازم میگن ها وظیفت بوده خودتم لذت بردی فلان اینجور پسرا حقشونه یکی بیاد ازشون هزارتا سکه مهریه بگیره و زندگیشون وجارو کنه ببره

اره دیدی حرفای تکراری پسرای لاشی رو همشون حرفشون همینه رلبطه ام داشته باشی بازم میگن ها وظیفت بوده خ ...

این خیلی زبله زن نمیگیره چندسال یبار با یه دختر میپلکه ادای عاشقا رو درمیاره بعدم دختره رو نمیگیره به بهونه اینکه خارجم نمیتونم ببرمت بعد میره سراغ بعدی