2777
2789

من دانشجوی پزشکی هستم سال اول قبول شدم

برنمه هاتون میتونه هفتگی یا ده روزه باشه به انتخاب خودتون

من پشتیبان و مشاور قلمچی هم هستم جزو دانش اموزان برتر قلمچی بودم و مصاحبم توی گوگل هست

جلسه ی (راه موفقیت) که میشه معرفی منابع و توضیحات روش های درس خوندن و مقایسه ی ارمون و پرسیدن سوالاتتون در همه ی موارد هست هم میتونید بردارید که به صورت تصویری یا تلفنی هست ♥️حتی اگر برنامه نخواستید این جلسه رو میتونیم داشته باشیم من همه ی منابع و اساتید رو خدمتتون معرفی میکنم و روش های درس خوندنتون رو با هم بررسی و اصلاح میکنیم

مایل بودید همینجا پیام بدید یا درخواست بدید هماهنگمیکنیم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه سوال پزشکی دارم میشه درخواست بدم بپرسم

ترم اولم 😂💙

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خواهرم دهم تجربی هست

درکنار مدرسه برای دروس اختصاصی کلاس میره

بعد خیلی کم فرصت میکنه تست بزنه

مثللا برای ریاضی نهایت همون تستهای اخر جزوه معلمش

نمیدونم بااین اوصاف میتونه امید زیر 1000 منطقه2 داشته باشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خواهرم دهم تجربی هست درکنار مدرسه برای دروس اختصاصی کلاس میره بعد خیلی کم فرصت میکنه تست بزنه مثللا ...

بله میتونه

من میتونم بهشون برنامع بدم اگر بخوابد

اسی من ۲تا ضامن ندارم قید تعهدی رو باید بزنم درسته؟

نه گلم دیگه ابنجوریم نیست

اسی عاشق مشاورت شده بودی چیشد تهش ؟ بهش گفتی؟ ابراز کردی ؟ جیشد تعریف میکنی عزیزم

فراموشش کزدم