مجتبی_قطعش_کن مدیر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 عنوان دعوا من و شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 25 پست بچه ها تو اینستا با یکی از ترنسا گرم گرفته بود میخواست سر صحبتو باز کنه من گوشیشو نگا کردم دیدم الااان خیلی حس بدی دارم اصلا نمیتونم نگاش کنم یا حتی حرف بزنم باهاش چیز خاصی به طرف نگفته بود ولی همین برای من یه مصیب بزرگه چیکار کنم شما بگید باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) دیروز | 01:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 اینستا شو بپاک خودش گفت اگه میخوای پاک کنم ولی من گفتم نه از دیشب تا الان هنوز دلم گرم نشده بهش حتی دلم نمیخواد نگاهشم کنم باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
m_ddy عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 647 شرمنده من یکم عصبیم الان آره میدونم ولی الان اعصابم داغونه دشمنت شرمنده حق میدم بهت؛بار اولشه یا بازم شیطنت داشته؟
زییبیبا عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 4147 خودش گفت اگه میخوای پاک کنم ولی من گفتم نه از دیشب تا الان هنوز دلم گرم نشده بهش حتی دلم نمیخواد نگا ... چرا گفتی نه!؟! اشتباه کردی ...همین امشب پاکش کن به نظرم
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 خب بگو من دوست ندارم این چیزارو دنبال کنی یا ببینی و لطفا از این چیزا نبین چون عصبی میشم بار اولش نیست یکبار دیگه سر همین مسله درگیر شدیم باهم بخاطر همین انقد آتیش گرفتم باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 14660 احتمالا همسرتون کنجکاوهست بدونه این ترن س ها چطورین ؟مگه نه با شخص دیگه رابطه می گرفت به دید بد نگاه نکن علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 دشمنت شرمنده حق میدم بهت؛بار اولشه یا بازم شیطنت داشته؟ بار دومشه باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
m_ddy عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 647 بار اولش نیست یکبار دیگه سر همین مسله درگیر شدیم باهم بخاطر همین انقد آتیش گرفتم پس قبلا بهش فرصت دادیایشالا که در حد پیام و مکالمه بوده
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14620 بار اولش نیست یکبار دیگه سر همین مسله درگیر شدیم باهم بخاطر همین انقد آتیش گرفتم خب بذار ببینه و کنجکاویش بخوابه هرچی حساس تر بشی بدتر و یواشکی میره میبینه بگو چه سوالی توی ذهنت گیر کرده ک میخوای از ترن س ها بدونی ؟ من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10315 مثلا بهش گفته بود اهل کجایی یا یه استوری گزاشته بود از پشت خنجر میزنن و اینا شوهر منم چرت و پرت نوشت ... اها. متوجه شدم. منم بودم بدم ميومد سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
ابرا_mk عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 420 مرگ یکی از عزیزاشو گذاشته بود بعد شوهر من گفته بود خدابیامرز و فلان بالاتر هم ی استوری دیگشو ریپلای ... چی بگم والا ولی منم جات بودم ناراحت میشدم...