2777
2789
عنوان

دعوا من و شوهرم

340 بازدید | 25 پست

بچه ها تو اینستا با یکی از ترنسا گرم گرفته بود میخواست سر صحبتو باز کنه من گوشیشو نگا کردم دیدم

الااان خیلی حس بدی دارم اصلا نمیتونم نگاش کنم یا حتی حرف بزنم باهاش

چیز خاصی به طرف نگفته بود ولی همین برای من یه مصیب بزرگه چیکار کنم شما بگید

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر انسانی توی زندگی اشتباه میکنهقرار نیست با یدونه اشتباه یدونه آدم رو کلآ بذاریم کنار

حرف..... نزن داری کار اونو توجیح میکنی الان شما

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

همسر منم فقط برای کنجکاوی میدید یه طناز نامی بود یا نمیدونم الناز بود چتدسال پیش ت رنس بود اونم

ولی فقط حرفاشو میخواست بفهمه چیه اینا

وگرنه گرایش خاصی روشون نداشت منم اصلا واکنش نشون ندادم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چی گفته بود مگه

مرگ یکی از عزیزاشو گذاشته بود بعد شوهر من گفته بود خدابیامرز و فلان

بالاتر هم ی استوری دیگشو ریپلای کزده بود نوشته بوو آره زمونه بد شده از پشت خنجر میزنن اهل کجایی اینا

خب يعني چي گفته بود؟اگه داشته حرف مفت ميزده كه ترنسس و غير ترنسس نداره

مثلا بهش گفته بود اهل کجایی

یا یه استوری گزاشته بود از پشت خنجر میزنن و اینا شوهر منم چرت و پرت نوشته بود براش مثلا دلداریش داده بود

همسر منم فقط برای کنجکاوی میدید یه طناز نامی بود یا نمیدونم الناز بود چتدسال پیش ت رنس بود اونم ولی ...

من نمیتونم واکنش نشون ندم دست خودم نیست خیلی حساسم

ممنونم از ادب شما🙏من فقط نمیخام زندگیت از هم بپاشه

شرمنده من یکم عصبیم الان

آره میدونم ولی الان اعصابم داغونه

من نمیتونم واکنش نشون ندم دست خودم نیست خیلی حساسم

خب بگو من دوست ندارم این چیزارو دنبال کنی یا ببینی و لطفا از این چیزا نبین چون عصبی میشم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما