مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 عنوان دعوا من و شوهرم 340 بازدید | 25 پست بچه ها تو اینستا با یکی از ترنسا گرم گرفته بود میخواست سر صحبتو باز کنه من گوشیشو نگا کردم دیدم الااان خیلی حس بدی دارم اصلا نمیتونم نگاش کنم یا حتی حرف بزنم باهاش چیز خاصی به طرف نگفته بود ولی همین برای من یه مصیب بزرگه چیکار کنم شما بگید باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) دیروز | 01:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ddy عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 647 خب هر انسانی توی زندگی اشتباه میکنهقرار نیست با یدونه اشتباه یدونه آدم رو کلآ بذاریم کنار
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10324 خب يعني چي گفته بود؟اگه داشته حرف مفت ميزده كه ترنسس و غير ترنسس نداره سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 خب هر انسانی توی زندگی اشتباه میکنهقرار نیست با یدونه اشتباه یدونه آدم رو کلآ بذاریم کنار حرف..... نزن داری کار اونو توجیح میکنی الان شما باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14621 همسر منم فقط برای کنجکاوی میدید یه طناز نامی بود یا نمیدونم الناز بود چتدسال پیش ت رنس بود اونم ولی فقط حرفاشو میخواست بفهمه چیه اینا وگرنه گرایش خاصی روشون نداشت منم اصلا واکنش نشون ندادم من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 چی گفته بود مگه مرگ یکی از عزیزاشو گذاشته بود بعد شوهر من گفته بود خدابیامرز و فلان بالاتر هم ی استوری دیگشو ریپلای کزده بود نوشته بوو آره زمونه بد شده از پشت خنجر میزنن اهل کجایی اینا باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
m_ddy عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 647 حرف..... نزن داری کار اونو توجیح میکنی الان شما ممنونم از ادب شما🙏من فقط نمیخام زندگیت از هم بپاشه
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 خب يعني چي گفته بود؟اگه داشته حرف مفت ميزده كه ترنسس و غير ترنسس نداره مثلا بهش گفته بود اهل کجایی یا یه استوری گزاشته بود از پشت خنجر میزنن و اینا شوهر منم چرت و پرت نوشته بود براش مثلا دلداریش داده بود باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 همسر منم فقط برای کنجکاوی میدید یه طناز نامی بود یا نمیدونم الناز بود چتدسال پیش ت رنس بود اونم ولی ... من نمیتونم واکنش نشون ندم دست خودم نیست خیلی حساسم باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 ممنونم از ادب شما🙏من فقط نمیخام زندگیت از هم بپاشه شرمنده من یکم عصبیم الان آره میدونم ولی الان اعصابم داغونه باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14621 من نمیتونم واکنش نشون ندم دست خودم نیست خیلی حساسم خب بگو من دوست ندارم این چیزارو دنبال کنی یا ببینی و لطفا از این چیزا نبین چون عصبی میشم من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما