2777
2789
چطوری دم دستی نباشم

خب پسری که سریع میره تو یه جمعی با دوتا دختر صمیمی میشه اینجوری نباش بیشتر شنونده خوبی باش از خودو اطلاعات زیادی نده

یا مثلا تو با دونفر مثلا به پسرا نگو بگو نه من تعادل رعایت میکنم چون هرچی بگی تو دانشگاه تو با همون چیز معرفی میشی به بقیه

از پول مال تعریف نکن چیپ میشی دخترا میگن پسری که پول نداره ادا در میاره اره بابام کارخونه دار ماشینم فلانه کسی که داره داد نمیزنه

بقیه میگن پسره چه پایبنده چه لول بالاس

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حساس شدی بستگی داره آدمی که باش وارد رابطه نشدی چرا میگی دورت بگردم یه چیز دیگه بگو مثلا تولد ...

آفرین این خوبه دورت بگردم خیلی اشتباهههه

فکر کنم زیادی از طرف خوشش اومده نمیتونه درست فکر کنه

آریایی

همه اینا رو دارمتنها مشکل بحث لباسه اصلا نمیدونم چی باید بپوشم که مناسب دانشگاه باشه ،حزاست گیر نده، ...

خب خیلی پسرا چهره بچه گونه دوست دارن اگه از اون منظر میگی

من همه دوست داشتم جذاب و داف باشم ولی یه چیزی فهمیدم از یه پسر تو اگه صورت استخونی جدی ودافی داری مثلا همون با میکاپ زیاد نشون بده

اگه بچگونه هست یه آرایش صورتی دخترونه ملیح کن اون گوگلی بودنت حفظ شه چون هر کاری کنی جذابیت صورت تو به بچهگانه بودنشه همه میگن به منم تو بری عین اون حذابه داره بکنی نمیشه بد میشه میکاپت

واینکه لباس یه شلوار مشکی با لباس زیرش ژاکت تنک خاکی رنگ

روش از این کت بلند ها قهوه ای کیفرکولی یا دستی مشکی

عینک دودی مشکی یا از این زرد قهوهای اا تو اینستا میزنن مد شده

بوت مشکی

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️