2777
2789

ما سال ۹۰ که قیمت ها بهتر بود چند تا وام بزرگ خریدیم ،وام ازدواج و طلا و دادیم خونه خریدیم . بعدش یه مغازه کوچیک خریدیم ، بخدا داغون شدیم تا قسط ها تمام شد ،از گلو خودمد بچه ها گرفتیم تا بتونیم قسط ها تمام شه . چند سال به سختی زندگی کردیم .

خلاصه پدر مادرم ،داداشام هی میگن شما پولدارین ، شما بگید ۳۰ تومن حقوق داشتن با ۳ تا بچه تو این گرونی پولدرایه؟؟

مامانم میگه دخترت سرویس بگیر بره مدرسه خودت نرو ،گفتم من بخاطر وزنم که زیاده میرم پیاده روی دخترمم میبرم مدرسه ،بعدشم کلی قسط داریم اون پولی که بدم سرویس میدم میوه واسشون . برگشته میگه بدبدخت شوهرت الان خوب خودش گرفته خونه دارید ماشین دارید ،دلت واسه شوهرت نسوزه (خونه به اسم منه ) یا مثلا میگه تلویزیونتون عوض کن میگم بخدا حقوق به هیچی نمیرسه ،میگه وا شوهرت اون همه دارایی داره 🤕🤕🤕

داداشم ما میریم خونشون هی چشمش به دست ماست ببینه چی بردیم براشون ،کلی میوه میبریم . یه روز گفت بگو شوهرت میاد شیرینی بخره ،گفتم این ماه دستمون خالیه ،گفت چرت نگو شوهرت پولداره الان میتونه منو بخره

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه واسه اونا چون همیناروهم شاید نداشنه باشن شماپولدار به حساب میای

ندارن ؟؟ کلی ثروت دارن

همین که خونه به اسم شماست یعنی خودت بادی زندگیتو چطور اداره کنی. به حرف مردم توجه نکن

از این حرص میخورم درک نمیکنن که حقوق ۳۰ تومن تو این گرونی نمیرسه .

همین که خونه به اسم شماست یعنی خودت بادی زندگیتو چطور اداره کنی. به حرف مردم توجه نکن

ماهم هرچی داریم به اسم منه شوهرم تا چیزی میخره سریع میزنه بع اسم من واسش مهم نیس بنام خودش نباشه

اما من بلد نیستم زندگیمو مدیریت کنم الان واسم سوال پیش اومد چه ربطی داره؟

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

با اجازه اسی ببخشید اسی جان

من امشب چندساعته درمیدم هیچ کدوم قمد شکنام کار نمیکنه میشه لطفا اگر پرو.کسی برا وصل شدن تلگرام دارید بدید ممنون میشم

یا حداقل VP.N رایگان خوب برا اندروید معرفی کنید