2777
2789
عنوان

مامانم فکر میکنه چون خونه و ماشین و مغازه داریم دیگه تو پول غرق هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5434 بازدید | 127 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه یکی درک کرد

خانواده من توقع ندارن ولی وقتی میگم شرایط نداریم همه فکر میکنن دروغ میگم خسیسم منم میگم بذار فکر کنن من دارم سختیشو میکشم

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
همه ندارنالان از تاجر بازار بپرسی وضعت چطوره میگه بازار خراب چکا برگشت خورده نون شب نداریماه خب خدار ...

من هیچ وقت ناشکری نمیکنم ،درسته کلی قسط داریم ولی ،مثلا مامانم میگه دخترت بزار مدرسه خصوصی خاله ت با نداری و پسرش گذاشته خصوصی ، گفتم خصوصی ۴۰ تومن میشه ما کلی قسط داریم ،میگه دلت نسوزه شوهرت داره شکر خدا خونه و مغازه دارید .اینجوری میگه حرص میخورم .

الان زمستونه کاپشن ندارن بچه هام رفتم قیمتا دیدم فقط ۳ تا کاپشن میشه ۹ میلیون

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
محل نده بگو شوهر من تلاش کرده ولی تو نهایتن کاری که کردی مداد رو تراش کردی تلاش نکردی که

دقیقا ،محل نمیدم دیگه

اظهار فقر ، فقر بیشتر میاره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ماهمینایی که شما دارید و داریم دقیقا

درامدمون هم اندازه همسرتونه

کلا هم یه بچه داریم

ولی باور کن تو نداری و بی پولی غلط میزنیم

یعنی نه تفریح و گردشی نه مهمونی بازی

نه تیپ و لباس خاصی هیچی

همه چی درحد معمولی و زیر خط معمولی

حتی بقول شما منم دخترمو خودم میبرم مدرسه

هزینه سرویس نکنم هم خودم وزنم بالاس

هم اینکه جای اون بر تغذیه اش هزینه کنم

همینه که ما هیچی از دارایی مون به کسی نمیگیم حتی خانواده هامون بس که توقع دارن و نظر تنگن

دقیقا افرین ،نباید بگی

خانواده من توقع ندارن ولی وقتی میگم شرایط نداریم همه فکر میکنن دروغ میگم خسیسم منم میگم بذار فکر کنن ...

دقیقا متوجه نمیشن سختیشو میکشیم

اسی من کاملا درکت میکنم. ما با هزار قسط و وام یه شاسی بلند چینی خریدیم همه فکر میکنن تو پول غلط میزنیم. درحالی که بعضی روزها شده لنگ یه تومنیم!

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
کاملا موافقم این نگاه داداششو و دلسوزی مادرشو هم بد برداشت کرده چ برسه کمک کنه و....

داداشم دلسوزی نمیکنه اصلا ،با اینکه کلی ثروت دارن ،ولی حسیسه ،مثلا ما میریم خونشون کلی میوه و خوارکی و کادو میبریم ، بعد مامانم از باغشون گردو بهم داده بود ، مامانمو دعوا کرده بود که چرا دادی بهش ،نده بهش ،مرد مالشو میده داماد ؟ اون شوهر کرده رفته نباید بهش گردو بدی