2821
2789
عنوان

پزشکی با سهمیه

105 بازدید | 7 پست

امروز داشتم پست یک پرستار رو می دیدم. بعد میگفت استادامون میگن ۶٠ الی ۷٠ درصد پزشکیا با سهمیه قبول شدن. بعد می گفت رتبه ی من از هشتاد درصد پزشکی های دانشگاهمون بهتر بود ولی چون سهمیه نداشتم،پزشک نشدم.

خواهر من پزشکه، از کل کلاس سی و خورده ای نفرشون، فقط یکی- دو نفر شاید سهمیه داشتن، بقیه بدون سهمیه بودن. چون از طریق قلم چی مشخصه کیا بدون سهمیه هستن وکیا با سهمیه. خیلی دیگه در مورد این موضوع اغراق شده.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که سهمیه داره نمیگه تعدادشونم زیاده مثلا شاید یک چهارم کلاس یا شایدم بیشتر

عزیزم از طریق قلم چی کاملا مشخصه، تقریبا تمام همکلاسی های خواهرم اسمهاشون به عنوان قبولی های پزشکی با رتبه های منطقه ۲ و منطقه ۳ در قلم چی بود.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
عزیزم از طریق قلم چی کاملا مشخصه، تقریبا تمام همکلاسی های خواهرم اسمهاشون به عنوان قبولی های پزشکی ب ...

همه قلمچی نمیرن رفته باشن هم اسم همشون درج نمیشه

از کلاس نود و شش نفره ما فقط اسم سی نفر تو قلمچی بود

همه قلمچی نمیرن رفته باشن هم اسم همشون درج نمیشهاز کلاس نود و شش نفره ما فقط اسم سی نفر تو قلمچی بود

عزیزم ما گیلانیم، تمام قبولی ها چه قلم چی، چه گاج، چه مبتکران رو تو خیابون میزنن. تو رشت هرسال اسامی قبولی هارو تو خیابون میزنن

درسته بعضی ها خیلی راحت با سهمیه قبول میشن ولی اون طور هم نیست که همه سهمیه ای باشن.الان کلاس ما اکثرا بدون سهمیه قبدل شدن

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز