2777
2789
عنوان

چجوری میشه یه پسر بچه میخواد ازدواج کنه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست
😆😆😆😆خوبه ب خودت نگفت

مامانش سکته میکنه🤣

به من نمیگه چون از اولم بهش میگفتم محمد تو داداشمی

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

باز امتحان کنن شاید نشست😅

مامانش از خداشه ازدواج کنه پسرش

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی داغه😅 ولی اینا خوبه زود ازدواج کنن حالا نه الان ولی دو سه سال دیگه ازدواج کنه. خودشو نمیتونه ک ...

اره دقیقا همین حسو دارم

مامانش به امون خدا ولش کرده