2777
2789

دارم طلاق دومم رو میگیرم شوهرم منو نخواست سه سال زندگی سختی باهاش داشتم دوماه آخر گفت طلاق توافقی میخواد دوماهه تمام مقاومت کردم و از غرور و عزت نفسم زدم که زندگیم خراب نشه اما اندازه همون سه سال زجر کشیدم کم آوردم اومدم خونه بابام راضی شدم به طلاق توافقی حوصله دادگاه بازی نداشتم طلاقمم رو هوا بمونه برای سالی یه سکه قرار شد ا میلیارد بهم بده و تمام دارم با خودم فکر میکنم چطوری اون همه تحقیر رو تحمل کردم بنظرتون راه دیگه ای داشتم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اما این که چندبار این تاپیک بزنی. خوب حداقل میگفتی قبلا همین تاپیک زده بودم.

خدا آدم بد رو لعنت کنه، مردای عوضی ای که قلب زنا رو درد میارن. بنده خدا قلبش درد داره، میخواد حرف بزنه بلکه آروم بگیره. خدا برای اینجور مردا نسازه.

خدا آدم بد رو لعنت کنه، مردای عوضی ای که قلب زنا رو درد میارن. بنده خدا قلبش درد داره، میخواد حرف بز ...

من چیز بدی نگفتم. قبلا هم بخش گفتیم ازش جدا شود وقتی مردی لیاقتشون نداره. البته ایشون چون ازدواج دوم بودم و. انتهای خودش بوده فکر کنیم بیشتر به خاطر اطر همین مونده گفت شاید درست بشه اما همسر ایشون آدم خوبی نیست مطمین هم باشد یکی زیر سر داره کن اینقدر. داره به زنش سختی میده. من هم براش خیلی ناراحت شدم . خدا بهش صبر و سلامتی بده .

خدا آدم بد رو لعنت کنه، مردای عوضی ای که قلب زنا رو درد میارن. بنده خدا قلبش درد داره، میخواد حرف بز ...

من چیز بدی نگفتم. قبلا هم بهش گفتیم ازش جدا شو وقتی مردی لیاقتشو نداره. البته ایشون چون ازدواج دومش بوده و. انتخاب خودش بوده فکر کنم بیشتر به خاطر همین مونده گفت شاید درست بشه اما همسر ایشون آدم خوبی نیست مطمین هم باشید یکی زیر سر داره که اینقدر. داره زنش اذیت میکنه . من هم براش خیلی ناراحت شدم . خدا بهش صبر و سلامتی بده .