2777
2789
حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

منم دخترم کلاس سوم پیش خودم میخوابه دقیقا با نظرت موافقم به هر قیمتی نباید جدا بشن بعضی وقتا همون تنهایی براشون میشه کابوس

یه وقتیکه میبینی یه بچه خودش دوسداره تنها باشه اون فرق داره بااینکه با زور جداش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چند سالگی پچتون تنها خابید

بزرگه از سه سالگی کوچیکه 1/5یا شاید همون یک سالگی دقیق یادم نیست اتفاقا خواب بهتری دارند تا من کنارشون باشم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

من که دختر شش ساله ام رو از بدو تولد پیشم تو بغلم خوابید هیچ لذتی بالاتر از این نیست نفس هاش بهم بخوره.

بچه چند ماهه طفلک رو تنها تو اتاق کی تتها میذاره آخه. صد بارم برید سر بزنید آره برید سر بزنید مرتب 😂 ..... تو این مدل خوابیدن آخه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

من که اصلا قصد ندارم جداش کنم تا هروقت خودش بخواد چون خودم ب زور از مامانم جدا میخوابیدم هنوزمتروماهاش تو مغزمه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
من که دختر شش ساله ام رو از بدو تولد پیشم تو بغلم خوابید هیچ لذتی بالاتر از این نیست نفس هاش بهم بخو ...

اینا الگو برداری از غربه

دیگه نمیگن آخه ما چیمون شبیه غربیاس فقط این یه نقطه رو شبیه اونا کنیم

غرب اگه بچشون اتاق جدا میخوابه بی بی مانیتور داره و چکش میکنن هر لحظه

نه که با ۱۰۰ تا درد ناشی از زایمان و کمر درد راه به راه پاشی بری تو اتاق بچه رو نظارت کنی🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا باید خفه شه؟؟؟مگه تو خواب میخاد چیزی بخوره یا چیزی بیوفته روش خارجیا والا از ۶ ماهگی جدا میکنن

گشنه میشه شبا بیدار میشه

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اینا الگو برداری از غربهدیگه نمیگن آخه ما چیمون شبیه غربیاس فقط این یه نقطه رو شبیه اونا کنیمغرب اگه ...

دقیقا

یه کلیپ دیدم خارجی بود بچه توخواب بالا آورد داشت خفه میشد

از رو مانیتور دیدن رفتن بالاسر بچه ..

اینجا دیگه فاز روشنفکری برمیدارن

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
من که دختر شش ساله ام رو از بدو تولد پیشم تو بغلم خوابید هیچ لذتی بالاتر از این نیست نفس هاش بهم بخو ...

دقیقا وقتی پیسته زحمات کمتره من چون شیر خودمو میدادم سریع تا بیدار میشد شیرو میذاشتم دهنش اروغش و میگرفتم میخوابید حالا فکر کن تو یه اتاق دیگه باشه

برادر من تا ۲۰ سالگی کنار مامانم میخوابید الان تنها ت شهر دیگست زندگی خودشو داره

اره بابا اصلا ربطی نداره ماها متاسفانه یه چیزایی رو سطحی نگاه میکنیم اکثرا تمام فکرو ذکرشان اینه بچه به دنیا میاد از خودشون جدا کنند تا وابستگی شد کم بشه استقلال بگیره درصورتی که فقط براش تروما ایجاد میشه بچه ای که پدرو مادر بهش محبت میکنم همیشه حس امنیت داره بچه ای با روان سالم و قطعا راحت میتونه همه چیز و یاد بگیره نه تا چشم باز میکنه هی ببینه باید تنها باشه بچه تکیه گاه میخاد

حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

پدرتون کجا میخوابید؟!!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اینا الگو برداری از غربهدیگه نمیگن آخه ما چیمون شبیه غربیاس فقط این یه نقطه رو شبیه اونا کنیمغرب اگه ...

اون که تخت کنار مادر هست

قضیه اینه پدر و مادر شب باید کنار هم باشند

غیر اینه ؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی