2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

خب پدر و مادرتون نمیخواستن تنها بخوابن؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
چرا خیلی هم بیدار میشه منتطرم دندوناش دربیاد شیر شبشو قطع کنم بدم جاشو جدا کنم چون از شوهرمم جدا میخ ...

منم از وقتی دخترم به دنیا اومده شوهرم خودش جاش جدا کرد گفت تو با بچه راحت بخواب ما تو اتاق خواب میخوابیم شوهرم تو هال

حالا تا صبح منو ریپلای کنید🤪

ولم کنید تو رو خدا

من اعتقاد ندارم بچه رو با استرس و دلتگی از مادر جدا کنم

شما هر اعتقادی دارید،برام مهم نیست

اسپیک افتر🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواهشا زیر ۵_۶ سال بچه رو تنها نخوابونیناون واسه انقلاب صنعتی بود که بچه ها رو مستقل بار میاوردند که ...

امضاتون حرف خیلی وقتای منه تازه بعضی وقتا میگم من تازه درسام تموم شده بود چرا دوباره شروع شد.آخه پسرم پیش دبستانیه

پسر خواهر من تا ۱۰ سالگی پیش خواهرم میخوابید الان ۲۷ سالشه رفته جای دیگه برای درس و کار سالی یکی دوب ...

بابا منم میخوابیدم و به شدت مستقل هستم

حتی از همون نوجوانی دوست داشتم خودم تنها برم خرید همه کارامو خودم بکنم

الآنم شهر دورم و کاملاااا مستقل

هیچی نمیشه اصلا

فقط بخاطر رعایت حریم زن و شوهری من دوست دارم جدا کنم بعد از یه سنی دخترمو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان میاد سراغت فرار کن😂

اونی که فک میکنی منم،خودتی عزیزم

آروم باش🤫😉

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم خب طبیعیه ببین مهم نیست زود بوده یا دیر تو الان اقدام کردی میتونی پیشش باشی تا خوابش ببره بعد ...

منم کنار دخترم میمونم تا بخوابه بعد میام میدونه که بخوابه میرم ولی دوست داره تا موقع خواب کنارش باشم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم کنار دخترم میمونم تا بخوابه بعد میام میدونه که بخوابه میرم ولی دوست داره تا موقع خواب کنارش باشم

من که خودم به این آرامش نیاز دارم ترجیح میدم بچه هام این سنین رو با آرامش بگذرونن کم کم یاد میگیرن تنهایی هم بخوابن عجله ای نیست

خواهشا زیر ۵_۶ سال بچه رو تنها نخوابونیناون واسه انقلاب صنعتی بود که بچه ها رو مستقل بار میاوردند که ...

بله منم دقیقا حرفم همینه

بچه خودش به یه سنی که برسه قطعا دلش میخواد جدا بخوابه پس تا وقتی ترس از دست داون تو وجودشه ،بدتر احساساتشو جریحه دار نکنیدحالا اونکه خودش میره جدا میخوابه،بحثش جداس

بعضی بچه ها ذاتا از اول جدایی طلب هستن

امضاتون حرف خیلی وقتای منه تازه بعضی وقتا میگم من تازه درسام تموم شده بود چرا دوباره شروع شد.آخه پسر ...

آره والا

من دیگه خسته شدم حسااااابی.

تا ۱۸ سالگی خودم درس خوندم ۱۹ بچه دار شدم

هنوز کلاس اول و دوم بچه اولی تموم نشده بود،واسه دومی شروع شد، سال دیگه که دومی مستقل میشه،خودم میخوام ارشد بخونم

این درس خوندن تمومی نداره لعنتی😐

و آره واقعا،۱۵ سال زندگی مشترک مثل برق و باد رفت،حتی انگار نه از لحاظ چهره نه تفکر اونقدری که باید پخته نشدم.

هنوز انگار یه دختر ۱۸ ساله ام.چقدر زود داره میگذره🥺

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕