2777
2789

من کنار تختش تشک میندازم و تو بغلم می خوابه ، بعد میگم برو تختت

بعد خودم میرم اتاقم ، خواب بد ببینه یا چیزی صدام می کنه

البته فکر می کنه من کنارشم

چن باریم خواب بودم اومده اتاقم ، گفتم کمرم درد می کرد و تازه اومدم اتاقم

یواش یواش می خوام عادت کنه

۴ سال و ۹ ماهشه

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چند هفته قبل شروع پیش دبستانی جداش کردم با اینکه وابسته بود ولی خودشم دوست داشت ذوق خوابیدن تو اتاق خودشو داشت چندشب دل تنگ شد اومد پیش ما یا من رفتم پیشش بعد چند ماه دیگه عادت کرده گاهی صبح زود پامیشه میاد جای باباش کنار من میخوابه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا کی گفته جدا نخوابه مستقل نمیشهبخدا اکثریت یه چی طوطی وار یاد گرفتنمن ۲۲ سالگی ازدواج کردمتا ۲۲س ...

دقیقا منم

تا شوهر کنم پیش مامانم میخوابیدم

ولی اصلا وابسته نبودم خیلی راحت اومدم شهر دور

فقط عادت کردم از اول که شبی باید پیش یکی بخوابم

مادرم نبود خواهرام

الانم که خونه خودمون...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم خب طبیعیه ببین مهم نیست زود بوده یا دیر تو الان اقدام کردی میتونی پیشش باشی تا خوابش ببره بعد بیای اتاق خودت پسر من از ۳ماهگی اینجور بود البته من خیلی وقتا پیشش خوابم میبرد ولی بیدارم شه میاد بهم میگه بیا پیشم ولی اون نمیاد تو تخت ما اصلا نذار استرس بکشه یا بترسه پیشش باش و بهش آرامش بده وقتی خوابید بیا اتاق خودت معمولا تو این سن خیلی شب بیدار نمیشن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
۱۰ ماه؟ شبا برای شیر بیدار نمیشه؟ یا مثلا آب بخواد؟

چرا خیلی هم بیدار میشه منتطرم دندوناش دربیاد شیر شبشو قطع کنم بدم جاشو جدا کنم چون از شوهرمم جدا میخابم داره ی جورایی ب زندگیم لطمه وارد میشه

خواهشا زیر ۵_۶ سال بچه رو تنها نخوابونین

اون واسه انقلاب صنعتی بود که بچه ها رو مستقل بار میاوردند که مادرا راحت برند سر کار.

حرفای پوسیده ی روان شناس های اون دوره و یه سری بی سواد که از اونا تقلید میکنند رو باور نکنید

بچه گناه داره،ترس شدید باعث هزار جور آسیب میشه.

زیر ۵ سال لطفا لطفا لطفا تنها نخوابونید،حداقل با یه خواهر یا برادر بزرگتر باشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
پسر خواهر من تا ۱۰ سالگی پیش خواهرم میخوابید الان ۲۷ سالشه رفته جای دیگه برای درس و کار سالی یکی دوب ...

الان میگن نه تو نمیفهمی اون وابسته اس هنوز🥴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری