2777
2789
عنوان

خانمهای زیبای خرم آبادی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست
خدا نکنه قشنگممممم ممنونمممم زیبااااا❤️❤️💕🦋😍😍 امشب جشن بودم اینقدر بهم گفتن ایشالله عروسی خودت ...

ای جانم عزیزم😍

چن سالته؟؟؟

آرایشگاه خوب ن عااالی با قیمت مناسب سالن مدرن برو

ای جانم عزیزم😍چن سالته؟؟؟آرایشگاه خوب ن عااالی با قیمت مناسب سالن مدرن برو

۱۶😂😂

کجاست؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶😂😂 کجاست؟

ای روله نازییی😍😍😍

قاضی اباد میدان دهم نبش خیابان یازدهم

الان از پیجش اسکرین میدم برو دخترونه آرایشت میکنه چش همه دراد من خودم انقد حساسم ولی برا عروسیم قطعا اونجا میرم دوبار رفتم پیشش حتی از عروس مجلس خوشگلتر بودم

ای روله نازییی😍😍😍قاضی اباد میدان دهم نبش خیابان یازدهمالان از پیجش اسکرین میدم برو دخترونه آرایشت ...

مرسی🥺❤️

جدی میگی ؟ آخه اسمشو نشنیدم بعد جنس موادش خوبه؟ جوش و اینا نزنم پوستم حساسه

پیجشو میدید بی زحمت

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
مرسی🥺❤️ جدی میگی ؟ آخه اسمشو نشنیدم بعد جنس موادش خوبه؟ جوش و اینا نزنم پوستم حساسه پیجشو میدید ب ...

چون اکثرا ب اسم نسیم محمودی میشناسنش ارع گذاشتم برات پیجشو

فوووووقالعادس شک نکن

موادش خداس

جدی چه خوب اگه خوب باشه دعات میکنم😂😂

چون اکثرا ب اسم نسیم محمودی میشناسنش ارع گذاشتم برات پیجشوفوووووقالعادس شک نکن

مرسییییی❤️

عکس نیومده

قول میدم عروسیتم میری😍🫣پیجشو فرستادم دیدی خبرم کن

باشه هروقت نگاه کردم بت میگم

استغفرالله شما تا من و شوهر ندید نمیشینید 😂😂😂 شوخی کردم عزیزم

مرسییییی

نمیدونم چرا ن عکس میاد ن آیدی برو اینستا سرچ کن نسیم محمودی میاره دیدی خبرم کن

مشکلی نیست عزیز

ممنونم عزیزم ❤️