2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید🙂💔

122 بازدید | 13 پست

من آدم معتقد به دین نیستم ولی یه مدته خیلی جذب حجاب و نماز و قرآن شدم حجابم خود به خود خیلی خوب شده و دارم همه دستور هایی که خدا داده انجام میدم ولی همسرم یه عادت بد داره که تو اینستا به بلاگرای دختر هی استوریشونو ریپ میزنه و هی پیام میده چند بار تذکر دادم ولی هی ادامه میده و رمز گوشیش و مخفی میکنه، من دست خودم نیست وقتی میبینم به این و اون پیام میده خیلی غرورم میشکنه و روحم آسیب میبینه، پیش مادر شوهرم زندگی میکنم فعلا داریم خونمون رو تعمیر میکنیم بهش گفتم حق نداره دیگه بیاد تو اتاق پیش من و دخترم بخوابه گفتم از صدای نفساش حالم بد میشه اون با اینکه ازم جدا باشه مشکلی نداره:) فقط میخام بدونم در و قفل کردم و راهش ندادم تو اتاق گناه نیست؟؟؟ شوهرم مهم نیست فقط میخام خدا ازم ناراحت نشه، کار درست و کردم؟؟؟

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دین و بزاریمکنار .از نظر اخلاقی کار شوهرت اصلا خوب نیست و بنظرم وقتی کاری میکنه که تو ناراحت می ...

اگه خانوادش از این ادمایی نیستن که زود طرف بچشونو بگیرن جلوی خودش با مامانش درمیون بزار

اگه خانوادش از این ادمایی نیستن که زود طرف بچشونو بگیرن جلوی خودش با مامانش درمیون بزار

نه شوهرم تو واقعیت خیلی آدم آروم و محجوبیه فقط تو مجازی شیر میشه اگه بگه زنم دروغ میگه همه باورشون میشه من دروغگوعم از طرفی بچم و زندگیمو دوست دارم نمیخام کارم به جدایی برسه فقط نمیدونم چیکار کنم درست شه هرچی بهش میگم من و بدهکار میکنه

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
هدفت طلاقه یا اصلاحش؟

طلاق از طرف خانوادم حمایت نمیشم، اصلاح هم اون اصلا به من گوش نمیده من و نمیبینه اصلا من و نمیخاد که بخاد بخاطرم اصلاح بشه نمیدونم چیکار کنم

طلاق از طرف خانوادم حمایت نمیشم، اصلاح هم اون اصلا به من گوش نمیده من و نمیبینه اصلا من و نمیخاد که ...

از یه مشاور کمک بگیر

قهر و فاصله اگر هوشمندانه کنترل نشه نتیجش جداییه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

از یه مشاور کمک بگیرقهر و فاصله اگر هوشمندانه کنترل نشه نتیجش جداییه

حوصلشو ندارم واقعا افسرده و خستم خیلی برای زندگیم جنگیدم واقعا خستم اگه ترس از خدا نبود خودم و میکشتم.ولی الان فقط منتظرم مرگ بیاد سراغم

حوصلشو ندارم واقعا افسرده و خستم خیلی برای زندگیم جنگیدم واقعا خستم اگه ترس از خدا نبود خودم و میکشت ...

ناامیدی بدترین گناهه عزیز من

یا حضوری یا اینترنتی با یه مشاور صحبت کن

اینکه مناظر بشینی تو دور از جون بمیری فرقی با خودکشی ندارد یه نوع خودکشی تدریجیه و همون قدر گناهه چون به خودت آسیب میزنی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...