من آدم معتقد به دین نیستم ولی یه مدته خیلی جذب حجاب و نماز و قرآن شدم حجابم خود به خود خیلی خوب شده و دارم همه دستور هایی که خدا داده انجام میدم ولی همسرم یه عادت بد داره که تو اینستا به بلاگرای دختر هی استوریشونو ریپ میزنه و هی پیام میده چند بار تذکر دادم ولی هی ادامه میده و رمز گوشیش و مخفی میکنه، من دست خودم نیست وقتی میبینم به این و اون پیام میده خیلی غرورم میشکنه و روحم آسیب میبینه، پیش مادر شوهرم زندگی میکنم فعلا داریم خونمون رو تعمیر میکنیم بهش گفتم حق نداره دیگه بیاد تو اتاق پیش من و دخترم بخوابه گفتم از صدای نفساش حالم بد میشه اون با اینکه ازم جدا باشه مشکلی نداره:) فقط میخام بدونم در و قفل کردم و راهش ندادم تو اتاق گناه نیست؟؟؟ شوهرم مهم نیست فقط میخام خدا ازم ناراحت نشه، کار درست و کردم؟؟؟
مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و دیدی که صبح نداشته باشه؟ بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬
اگه خانوادش از این ادمایی نیستن که زود طرف بچشونو بگیرن جلوی خودش با مامانش درمیون بزار
نه شوهرم تو واقعیت خیلی آدم آروم و محجوبیه فقط تو مجازی شیر میشه اگه بگه زنم دروغ میگه همه باورشون میشه من دروغگوعم از طرفی بچم و زندگیمو دوست دارم نمیخام کارم به جدایی برسه فقط نمیدونم چیکار کنم درست شه هرچی بهش میگم من و بدهکار میکنه
مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و دیدی که صبح نداشته باشه؟ بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬