2777
2789
عنوان

آزادی انشالله قسمت همه😎❤️‍🔥🤲📿

2066 بازدید | 338 پست

کوجایید شوماااااااااا😭

دلم شده بود براتون اندازه کیون مورچه🐜

@بانوآرتمیسسسس

@ملکه70

@ملکه455_

@_ملکه455

در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حجی ما فعلا نا شناسیم عادیه نشناسی ها ها

۶۰ روز تعلیق اون کاربری خدا بده برکت دست راستت رو سرم

هر چه ویران شدنی بود به ویرانه کشید. آن چه ویرانه نمیگشت به بیگانه فروخت. ای جماعت از چه مینالید؟ ایراد از شماست. ما به دزدان خانه دادیم و همین ها حق ماست. مرگ بر آم دور ها گفتیم ؛ دزد در خانه بود. آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود . تنگه قاسمی . جنگل های هیرکانی . دریاچه ارومیه . زاینده رود . سد کرج . ۷۲ تن . عقب نشینی دریای خزر . تهران آلوده ترین شهر جهان . چیزی نشده جنگل های هیرکانی چیزی نبود کلا از جنگل های آمازون بیشتر قدمت داشت و عصر یخندان رو دیده بود . دریاچه ارومیه هم دوران ساسانیان و هخامنشیان رو . هیچ اشکالی نداره بجاش امنیت داریم . نشسته ایم و تماشا میکنیم . می ترسم آخر کار ایران فقط در تاریخ بماند نه روی نقشه. همه چیز مصرف میشود و بعد دور انداخته میشود . بیشتر از همه، انسان. عرب ها تاکنون چیزی تولید نکرده اند و دانشمند بزرگی هم نداشته اند اما زندگی مرفهی داشته و دارند. می دانید چرا؟ چون نفت شان را به ثروتمندان و دین شان را به احمق ها میفروشند . گفتند حجاب از زنان محافظت میکند . گفتم دیوار هم از زندانی محافظت میکند. اما آیا این یعنی او آزاد است؟ جنگل از کف پا تا به کمر سوخت ولی دل ضحاک بر این جنگل بیچاره نسوخت