2777
2789
عنوان

من باید چیکار کنم دیگه خدایا خودت راهی جلو روم بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 44 پست
فکر کنم ۶-۷ ماه ولی تو همون مدت هم کم و کمتر شد،آخراش نامحسوس بود،ماشاالله الان که اینقدر مسلط صحبت ...

ببین به جان دخترم ک کل دنیامه از صبح تا شب کارم شده نقاشی کشیدن پازل حل کردن کتاب خوندن از زندگی افتادم خونم جنگل شده از صبح تا شب با این بچه کار میکنم دارم دق میکنم این بچه یکسالش بود کامل جمله میگفت همه انگشت به دهن میموندن حالا اینطور شده منو شوهرم یک چشممون اشکه یکی خون مشکل اینه ما لکنت رو ارثی داریم میترسم بمونه رو بچه تخم کفتر دادم حتی منو شوهرم کوچکترین اعتقادی به سید و اینا نداریم بردمش پیش سید دعا بده بهش دیگه بریدم

چرا اینجوری شده عزیزمما لکنت ارثی داریم گلم خیلی میترسم به خدا قسم هر روز هزار بار تا مرز خودکشی میر ...

نمیدونم ترس ،استرس چ بلایی سر بچه ی طفل معصوم اومد نمیدونم 😭😭😭تو این دو ماه دست به دامن ائمه شدم دعای ترس براش گرفتم ولی انگارنه انگار موندم چ خاکی به سرم کنم 😭😭😭

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بهش واکنش نده خوب میشه ب مرور داستان بزار بهش قصه و اصلا ب روش نیار

من خودمو سعی میکنم خونسرد نشون بدم آروم آروم و با حوصله باهاش حرف میزنم ولی این پیشرفتی هم نمیکنه نمیدونم چه غلطی کنم اگه این لکنت لعنتی بمونه رو بچه چیکار کنم خدا خدا خدا

نمیدونم ترس ،استرس چ بلایی سر بچه ی طفل معصوم اومد نمیدونم 😭😭😭تو این دو ماه دست به دامن ائمه شدم ...

عزیز دلم منم مثل تو هستم و کاملا درکت میکنم منم از وقتی دخترم اینجوری شده زندگی منو همسرم جهنم شده ما خیلی اهل بیرون رفتن بودیم دخترم یه آدم کاملا اجتماعی و خوش سر زبون بود حالا افتادیم کنج خونه حتی برای کارای صروری هم نمیرم بیرون به خدا خونه بابامم نمیرم خجالت میکشم بچم میبینم اینجوری زجر میکشه صد بار میمیرم زنده میشم

خوب میشه امیدت ب خدا باشه استرستو جلوش نشون نده خواهر زاده منم همینطور هست میبرنش گفتار درمان از قبل ...

ازتون ممنونم برام دعا کنین ترو به خدا من دیگه نمیدونم با چه زبونی از خدا کمک بخوام ک صدامو بشنوه

عزیزم ریلکس باش . خوب میشه نگران نباش . حساس نشو ، به قضیه انرژی منفی نده . خواهر زاده من تا 6 سالگی لال بود رسمن لالی حرف میزد. خود به خود خوب شد. الان 15 سالش هست ما رو قورت میده . همیشه دور هم هستیم میگیم اینکه لال بود چطور زبون باز کرد. برادر زاده هم لکنت زبان داشت تا 7 سالگی الان 17 سالشه خود به خود خوب شد . اصلن اصلن حساس نشو بچه انرژیت رو میگیره بی تفاوت باش . بچه مثل فرشته ها هست چرا میگی جلو خانواده شوهرم میخواستم بمیرم ! همه دنیا فدای بچه ها ی پاک و معصوم . چرا عیب رو بچت میزاری . این یه دوران و بحران هست طی میشه .به نظرم خودت ضعف داری تا فرزندت. روی خودت کار کن. مادر مگه اینقدر ضعیف میشه . خوب میشه اینقدر خوش زبون و جلب میشه خودت در کار خدا بمونی . شما پیگیری اصولی و درمانی رو دور را دور انجام بده نه اینکه اینقدر حساس بشی، چیزی نشده. همه چی با زمان درست جلو میره . روی خودت کار کن.

عزیز دلم منم مثل تو هستم و کاملا درکت میکنم منم از وقتی دخترم اینجوری شده زندگی منو همسرم جهنم شده م ...

لکنت خوب میشه نگران نباش حالا چقدر زمان ببره معلوم نیست داشتیم اطرافمون که خوب شدن انشاالله جگرگوشه ی شمام زودی خوب میشه

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
ببین به جان دخترم ک کل دنیامه از صبح تا شب کارم شده نقاشی کشیدن پازل حل کردن کتاب خوندن از زندگی افت ...

عزیزدلم،غصه نخور،وقتی استرس بگیری ممکنه بچه هم از حالت تو و همسرت متوجه بشه و ناخودآگاه اونم مضطرب بشه...ان شااللله دعای سه ساله ی امام حسین پشت سر دخترت باشه و هر چه زودتر مشکلت حل بشه...براش صدقه بده،اگه میتونی مرغی،خروسی،گوسفندی هم قربونی کن،هزارماشاالله هزار ماشاالله حس میکنم دختر خیلی شیرینه و مامان نازی هم که داره،خدای نکرده چشم نخورده باشه....بعدش هم همین صحبت مداوم و با آرامش باهاش و کتاب خواندن خیلی خیلی کمک کننده ست...کتابهای می می نی رو داری؟خیلی درجه یکن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

من خودمو سعی میکنم خونسرد نشون بدم آروم آروم و با حوصله باهاش حرف میزنم ولی این پیشرفتی هم نمیکنه نم ...

خدا اون سلامتیشو بهش برگردونه به بزرگیش

ولی به هر دلیل که اینطور شده باشه هم حس میکنم این هم بی تاثیر نباشه اگر استرس و نگرانی شما رو ببینه هر چند بروز ندین یا فقط حسش کنه روش اثر منفی میذاره،بچه ها باهوشن خیلی زیاد،فقط حرفهای مستقیم رو نمیشنون بلکه ناگفته ها رو هم حس میکنن متوجه میشن سعی کنید قابل درکه ولی سعی کنید یکمی آروم تر باشید بخاطر خودتون و فرزندتون،مهم نیست پیش دیگران چی میشه

و باز هم ان شاءلله خدا آرامشی که میخواید و نیاز دارید رو دوباره بهتون برگردونه

عزیزم ریلکس باش . خوب میشه نگران نباش . حساس نشو ، به قضیه انرژی منفی نده . خواهر زاده من تا 6 سالگی ...

من روی دخترم خیلی حساس هستم متاسفانه روی خورد خوراکش روی همهههه چیش

بعد دخترم هیچ مشکلی نداشت یهو اینطور شد ما سابقه لکنت داریم میترسم بمونه روش استرس دارم شبانه روز زندگیمو تعطیل کردم برای این بچه تا خوب شه ولی اصلا پیشرفت نمیبینم خسته شدم از رباتی حرف زدن از آروم حرف زدن از خودم دختر دسته گلم مثل بلبل بود یهو اینطوری شد

واقعا نمیتونم عمق ناراحتیمو توصیف کنم خواهش میکنم برای دخترم دعا کنین

خدا اون سلامتیشو بهش برگردونه به بزرگیشولی به هر دلیل که اینطور شده باشه هم حس میکنم این هم بی تاثیر ...

ازتون سپاسگذارم که بهم ارامش دادین من سعی میکنم آروم باشم با اینکه خیلی سخته ولی به خاطر دخترم سعی میکنم از شما خیلی ممنونم که قوت قلب دادین امشب که من واقعا از ناراحتی داشتم دق میکردم لطفا برای دخترم دعا کنید

چرا اینجوری شده عزیزمما لکنت ارثی داریم گلم خیلی میترسم به خدا قسم هر روز هزار بار تا مرز خودکشی میر ...

شما خیلی بیجا میکنی آب میشی . شما ها چه مادر هایی هستین . به خدا دلم میخواد بهتون فوش بدم. مگه فرزندت چه کار کرده مگه چه گناه و جرمی مرتکب شده چرا اینقدر بی رحم شدین. گور بابای حرف و نگاه مردم . این رفتار و عقب نشینی بدتر میکنی موضوع رو . شماها خودتون مشکل دارید برید دکتر. اون طفل معصوم ایراد نداره . مادرهای ضعیف بدون اعتماد بنفس . دهن بین حرف مردم . واقعن شرم بر شما. واقعن اعصاب منو بهم ریختن . اسم خودتون رو میزارید مادر . حیف این دخترها و پسرهای ناز که خدا به شما داده . لکنت داره که داره ، خوب میشه . مایی که اینهمه با این زبان باز گناه میکنیم ، چه گلی زدیم به سر دنیا و خانوادمون. که این دسته گل ها که خوب هم میشن رو سرزنش میکنید و اجتماع و حق تفریح بازی دورشون میکنید. خدایا ما رو ببخش و لحظه ایی به حال خودمون نزار. التماس تفکر

عزیزدلم،غصه نخور،وقتی استرس بگیری ممکنه بچه هم از حالت تو و همسرت متوجه بشه و ناخودآگاه اونم مضطرب ب ...

دردش به جونم دخترم مثل ماه میمونه یعنی اصلا هنوز هم باورم نمیشه صبح که بیدار میشم میگم حتما این یه کابوس بوده و بعد که دخترم بیدار میشه صحبت کردنشو میبینم قلبم مچاله میشه انشالله خدا بهتون سلامتی بده وقت گذاشتید و منو راهنمایی کردید لطفا برای دخترم دعا کنید امیدوارم صد برابر دعای خیرتون به زندگیتون برگرده

دردش به جونم دخترم مثل ماه میمونه یعنی اصلا هنوز هم باورم نمیشه صبح که بیدار میشم میگم حتما این یه ک ...

حتما نازنینم.قابل نیستم ولی روی چشمم.توهم ان شا الله خبر سلامتی کاملشو و بلبل زبونیشو زود زود تو سایت بذار،ما هم خیالمون راحت راحت بشه.براش اسفند دود کن،صدقه هم (اصلا مقدارش مهم نیست)براش بده

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰