2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی داشتید

135 بازدید | 15 پست

می تونید توصیف کنید دردش چطوریه؟

واقعا در حد مرگه؟

خیلی استرس دارم🥲

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردن

آرزوی مرگ میکنی ولی نمیمیری

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

یعدش چطور؟

بعد از چی؟

۹ ساعت درد طبیعی کشیدم

تا ۴۰ روز هم خونریزی ادامه داره

درد لگن هست بادام تا دوماه

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

زایمان طبیعی بدون کلاس آمادگی بارداری حرامه حرام

ولی با کلاس رفتن وانجام مختصر تمرینات

محشششششره عالیه بابتش خدارا شکر میکنی وبهترین نوع پاکسازی بدنه هرچی فضولاته با زایمان از بدن فقط با زایمان طبیعی خارج میشه

یعدش چطور؟

بستگی داره تحمل دردت چطور باشه

خودم آستانه دردم بالاست دردام کاملا قابل تحمل بود آخراش دیگه خیلی زیاد بود ولی بازم با نفس عمیق دردامو کنترل میکردم اصلا صدام درنیومد نیم ساعت آخرم اپیدورال گفتم زدن که دیگه هیچ دردی نداشتم

سر زایمان دوم هم راحت بودن حتی اپیدورال هم نزدم یعنی اصلا به اونجا نکشید زود به دنیا اومد

کارای بعد زایمان بخیه

حتما بالشت دوناتی بخر که موقع نشستن اذیت نشی

دوتا پماد هست پماد تیئوفین میگن خوبه

اسپری نیوشا بخر

عسل میگن خوبع برای زود جوش خوردن بخیه بزنی با گاز استریل

کلا بعدش این بخیه ها خیلی اذیت میکنه

این وسایلا قبل زایمان تهیه کن

بچه ها زردی میگیرن دستگاهدزردی بیار خونه

من اعتقاد نداشتم ولی زردی بچم بالا بود مادر ترنجبین تمیز کرد داد به بچه البته قطره اش هم هست اورد پایین

بعد کولیک بچه اگه بچت اسفتراغی شد حتما ببر دکتر اطفال خوب وگرنه تا دوماه اذیت میکنه من بچم یکماه اذیت کرد دکتر بردم پودر امپرزول داد خوب شد

راستش تمام این حرفها تجربه من و بچم بود هر ادم و بچه شرایط و بیماری خودش دادرع همبشه با متخصص دکتر اطفال مشورت کن

بع سلامتی بچتو بغل کنی